Η Sony φέρεται να επεκτείνει τον κόσμο του Spider-Man με μια "Silk" ταινία

Η Cindy Moon έχει ήδη κάνει την εμφάνισή της στο "Spider-Man: Homecoming".

Η κόμικ σειρά "Silk" που περιστρέφεται γύρω από την Αμερικανοκορεάτισσα υπερηρωίδα Cindy Moon, φέρεται να ετοιμάζεται να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη.

Όπως μαθαίνουμε από το Deadline, φήμες θέλουν την ταινία "Silk" να βρίσκεται στα πρώτα στάδια παραγωγής από την Sony Pictures

με την Amy Pascal να έχει αναλάβει χρέη παραγωγού. Η χαρακτήρας ξεπηδώντας από τη φαντασία των Dan Slott και Humberto Ramos έκανε την πρώτη της ολοκληρωμένη εμφάνιση στο "Spider-Man Vol. 3#4" του 2014. Έκτοτε εμφανίστηκε στο "Original Sin", "Spider-Verse" και την αποκλειστική Silk σειρά.

Οι δυνάμεις της είναι ανάλογες με αυτές του Peter Parker, με την υπερηρωίδα να διαθέτει μια εξαιρετικά δυνατή Spider-Sense, να μπορεί να παράγει ιστό από τις άκρες των δαχτύλων της και να διαθέτει υπεράνθρωπη ταχύτητα, δύναμη και αντοχή.

Φήμες θέλουν την Sony να ετοιμάζει μια Silk ταινία. (Courtesy of Marvel)

H Cindy Moon έχει ήδη κάνει την εμφάνισή της στη μεγάλη οθόνη. Εμφανίστηκε στο "Spider-Man: Homecoming" σαν συμμαθήτρια του Peter Parker και συμπαίκτριά του στην ομάδα του δεκάθλου. Την ενσάρκωσε η Tiffany Espensen.

Μπορούμε να δούμε την Espensen να εμφανίζεται ακόμη μια φορά στο "Avengers: Infinity War" στο ίδιο λεωφορείο με τον Peter. Αν και τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα ακόμη, οι επαναλαμβανόμενες εμφανίσεις της μπορεί να υποδηλώνουν ότι η Espensen θα ενσαρκώσει την Silk στη δική της ταινίας και έχει αποφασιστεί ως το πρόσωπο της ηρωίδας εδώ και πολύ καιρό.

Η Amy Pascal έχει μεγάλη εμπειρία με τον κόσμο του "Spider-Man" καθώς είχε αναλάβει την παραγωγή του "Spider-Man: Homecoming" αλλά και τις επερχόμενες ταινίες "Venom" και "Spider-Man: Into the Spider-Verse".

Και μαζί με όλες τις προαναφερθείσες ταινίες περιμένουμε και τη συνέχεια του "Spider-Man: Homecoming" με μεγάλες αλλαγές να παρατηρούνται στη στολή του αγαπημένου υπερήρωα.

Για περισσότερα νέα και εξελίξεις μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Read more on [SITE_NAME]Spider-Man: Επιστρέφει ο "Γύπας" του Michael KeatonSpider-Man: Μια σύντομη κομμένη αναφορά στον Miles MoralesSpider-Man: O Kevin Feige μιλάει για το πρόβλημα στο χρονοδιάγραμμα του MCU

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα