Η Obsidian έχει κι άλλες ομάδες που δουλεύουν πάνω σε projects

Τι μας ετοιμάζει η Obsidian;

Σύμφωνα με το PCGamer, η Obsidian έχει ακόμα "τρεις" ομάδες που δουλεύουν πάνω σε projects, πέραν από αυτό του Outer Worlds.

Οι πληροφορίες αυτές έρχονται μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε ο CEO της Obsidian, Feargus Urquhart, στο Game Informer σχετικά με το The Outer Worlds, καθώς και πολλά ακόμα θέματα που αφορούν την Obsidian, όπως την πρόσφατη απόκτηση της από την Microsoft. Ο ισχυρός
άντρας της Obsidian δήλωσε, "Έχουμε την ομάδα του The Outer Worlds, η οποία είναι και η κύρια ομάδα ανάπτυξης. Έχουμε μια μικρή ομάδα ανθρώπων που τελειώνει το Pillars of Eternity. Και τέλος έχουμε δύο άλλες ομάδες που ξεκινούν νέα πράγματα".Στιγμιότυπο από το sci-fi RPG της Obsidian, The Outer Worlds.

Η συνέντευξη εστιάζει κυρίως στο The Outer Worlds και στην Microsoft και δεν αποκαλύπτονται περισσότερες πληροφορίες για το τι επιπλέον ετοιμάζει η Obsidian. Το μόνο σίγουρο ότι αναμένουμε με ανυπομονησία την ημερομηνία κυκλοφορίας του The Outer World, όπου φήμες λένε ότι μπορεί να κυκλοφορήσει στις 6 Αυγούστου, έπειτα από λάθος του Steam που "ανέβασε" την ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά έκανε την διόρθωση άμεσα, κάτι που φαίνεται και στο SteamDB.

Ο Mike είναι το "μαντρόσκυλο" του IGN. Όταν δεν γαβγίζει μπορείτε να τον βρείτε σε Facebook, Steam και PSN.

IGN Greece Το The Outer Worlds βρίσκεται αρκετά κοντά Τι δήλωσε η Obsidian για το Outer Worlds The Outer Worlds Reveal Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα