Η Nintendo κατέθεσε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για νέα Joy-Con

Στραβά κοιτάς, αλλού μιλάς..

Η Nintendo έχει καταθέσει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στην Ιαπωνία για ένα νέο είδος αρθρωτού Joy-Con, αν και οι χρήσεις του παραμένουν ασαφείς.

Όπως αναφέρθηκε από το Polygon, η δήλωση από την επίσημη βάση δεδομένων των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας της Ιαπωνίας περιέχει εικόνες, που δείχνουν το πάνω μισό των δύο Joy-Cons να είναι λυγισμένο προς τα πίσω, ακόμη και όταν είναι συνδεδεμένα στο Switch.

Ωστόσο,

το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας δεν δίνει λεπτομέρειες για το γιατί η Nintendo πειραματίζεται με ένα νέο σχέδιο, δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του Nintendo Switch. Μερικοί στο Reddit θεωρούν ότι το νέο σχήμα είναι κατασκευασμένο για να κάνει τα χειριστήρια πιο άνετα, με έναν από αυτούς να αναφέρει ότι "φαίνεται ότι το ίδιο το joycon είναι μόνιμα λυγισμένο για εργονομία, αλλά η ράγα είναι αρθρωτή έτσι ώστε να μπορεί να "γλιστρήσει" στην κονσόλα, χωρίς να καταστρέφει το σχήμα του Joy-Con, όταν αφαιρείται."

Τα Joy-Cons θα αποτελέσουν σύντομα ένα βασικό μέρος ενός νέου προγράμματος γυμναστικής, που φαίνεται να ετοιμάζει η Nintendo. Ένα σύντομο βίντεο την περασμένη εβδομάδα αποκάλυψε μια εμπειρία που μοιάζει αρκετά με το Wii Fit, αν και θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό την 12η Σεπτεμβρίου.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceΗ Nintendo κάνει νύξεις για 'νέα εμπειρία' στο Nintendo SwitchSNES παιχνίδια έρχονται στο Nintendo Switch OnlineH Nintendo ανακοινώνει το Indie World Video Showcase για την επόμενη εβδομάδα

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα