Η Microsoft κέρδισε συμβόλαιο αξίας 480 εκατομμυρίων δολαρίων με τον στρατό των Η.Π.Α

Αυτό θα πει τύχη!

H mixed reality τεχνολογία θα αρχίσει να προσφέρει ακόμη μεγαλύτερα έσοδα στην Microsoft χάρις στον στρατό των Η.Π.Α. Η Microsoft ήρθε σε συμφωνία με τον αμερικανικό στρατό, κερδίζοντας ένα συμβόλαιο αξίας 480 εκατομμυρίων δολαρίων, βάση του οποίου θα πρέπει να παραδώσει 100.000 HoloLens headsets που θα χρησιμοποιηθούν τόσο για εκπαιδευτικούς σκοπούς, όσο και στο πεδίο της μάχης.

Σύμφωνα

με δημοσίευμα του Bloomberg, το HoloLens χρησιμοποιείται ήδη από τον στρατό των Η.Π.Α και του Ισραήλ για την εκπαίδευση των στρατιωτών, ωστόσο αυτό το συμβόλαιο είναι διαφορετικό, καθώς η Microsoft θα πρέπει να προβεί στις κατάλληλες τροποποιήσεις στα headsets, έτσι ώστε αυτά να μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην μάχη. Οι αναβαθμίσεις που ζητά ο αμερικανικός στρατός περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, νυχτερινή όραση, θερμική ανίχνευση και παρακολούθηση ζωτικών λειτουργιών.

Με βάση τους όρους του συμβολαίου η Microsoft θα πρέπει να παραδώσει τα πρώτα 2.500 headsets μέσα σε δύο χρόνια και μετά να προχωρήσει στην μαζική παραγωγή τους. Ο σκοπός της στρατιωτικής ηγεσίας των Η.Π.Α είναι “να αυξήσει την μαχητική ικανότητα των στρατιωτών, δίνοντάς τους την δυνατότητα να ανιχνεύσουν, να αποφασίσουν και να χτυπήσουν πριν τον αντίπαλό τους.”

Πηγή: PCMag Greece

IGN GreeceΗ Microsoft ανακοινώνει τη νέα της Streaming υπηρεσίαΟι νέες προσθήκες του Xbox Game PassΝέα Xbox Bundles ίσως συνδυάσουν όλες τις υπηρεσίες της Microsoft με την κονσόλα της επιλογής σας

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα