Η Microsoft ανακοινώνει τα σχέδια της για το μέλλον του gaming

Και είναι μεγαλεπήβολα!

Η Microsoft μίλησε για τα σχέδια της να διευρύνει την εμπειρία του gaming στο φετινό Dice Summit.

Η Head of Global Gaming Partnerships and Development της Microsoft, Sarah Bond, μίλησε σχετικά με τις μεθόδους που θα χρησιμοποιηθούν στο Xbox

έτσι ώστε να γίνει το όραμα της εταιρείας πραγματικότητα.

Η Bond έμεινε ιδιαίτερα στον συνολικό αριθμό των παικτών παγκοσμίως αυτή τη στιγμή τονίζοντας μάλιστα τον ρυθμό αύξησής τους μέχρι το 2030.

"Από τα οκτώ δισεκατομμύρια του πλανήτη, τα τέσσερα είναι ψηφιακά συνδεδεμένα ενώ τα δύο από αυτά είναι gamers. Μέχρι το 2030, τα οκτώ θα έχουν γίνει εννιά, τα τέσσερα θα έχουν γίνει πέντε ενώ τα δύο εκατομμύρια gamers θα έχουν γίνει τέσσερα. Σχεδόν ο μισός πληθυσμός του πλανήτη δηλαδή".

Η Bond συνέχισε μιλώντας για το cross-play: "Οραματιζόμαστε έναν κόσμο όπου θα μπορείτε να παίξετε οποιοδήποτε παιχνίδι ανεξαρτήτως κονσόλας. Έναν κόσμο που το gaming θα συνδέει κάθε έναν από τα τέσσερα εκατομμύρια παίκτες".

Η Microsoft θέλει να επικεντρωθεί στο πώς θα κάνει τους gamers να μοιράζονται τις εμπειρίες τους, ανεξαρτήτως κονσόλας.

"Ανεξαρτήτως συσκευής, τοποθεσίας, εμφάνισης ή φυσικής ικανότητας. Θέλουμε να ξεκλειδώσουμε το μέλλον, αυτό είναι το πάθος μας που μας καθοδηγεί κάθε μέρα", είπε η Bond.

Η Bond στη συνέχεια αναφέρθηκε στις τρεις τεχνολογίες που σκοπεύει να χρησιμοποιήσει η εταιρεία για να διευρύνει τις εμπειρίες των παικτών στο μέλλον. Αυτές περιλαμβάνουν τη συνδεσιμότητα, το cloud, και την τεχνητή νοημοσύνη/μηχανική μάθηση.

Για τη συνδεσιμότητα η Microsoft επένδυσε στο Project xCloud, όπου οι παίκτες θα μπορούν να παίζουν κάποιο παιχνίδι σε οποιαδήποτε συσκευή από το cloud. Επίσης έχει επενδύσει σε υπηρεσίες όπως η PlayFab, η οποία θα βοηθήσει τους developers να δημιουργούν για το cloud χωρίς να ανησυχούν για το backend τμήμα του παιχνιδιού τους.

Τέλος, η τεχνητή νοημοσύνη και η μηχανική μάθηση θα βοηθήσει τους παίκτες να προσαρμόσουν τα παιχνίδια στις ικανότητες τους. Το παιχνίδι με λίγα λόγια θα προσαρμόζεται ανάλογα με τον παίκτη μέσω ειδικών αλγορίθμων.

Μέχρι όμως να γίνουν όλα αυτά, εσείς μείνετε συντονισμένοι στο IGN.IGN Greece Every IGN Rockstar Game Review Ever Η Microsoft Studios βαφτίζεται Xbox Game Studios Διαζύγιο μεταξύ Bungie και Activision

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα