Ο James Cameron ασκεί κριτική στο "Aquaman"

Του άρεσε ή όχι;

Ο James Cameron, γνωστός για τις ταινίες "Avatar", "Titanic", "Aliens" κ.α., δήλωσε ότι του άρεσε το "Aquaman", αλλά άσκησε κριτική στην έλλειψη ρεαλισμού στις υποβρύχιες σκηνές του.

Σε συνέντευξή του με το Yahoo ο Cameron εξέφρασε τη γνώμη του λέγοντας, "Νομίζω ότι είναι διασκεδαστική", και συνέχισε εξηγώντας τους λόγους που δεν θα σκηνοθετούσε ποτέ μια τέτοια ταινία.

"Δεν θα έκανα ποτέ μια τέτοια ταινία, γιατί απαιτεί μια ονειρική αποστασιοποίηση από την φυσική και το πραγματικό",

είπε ο Cameron. "Ο κόσμος επικεντρώνεται στον υποθαλάσσιο κόσμο, γιατί μάλλον φαντάζεται τον εαυτό του εκεί. Αλλά είναι καλή! Αξίζει τα λεφτά της".

"Έχω ξοδέψει πολλές ώρες στον βυθό της θάλασσας", είπε ο Cameron, ο οποίος είναι δεινός δύτης. "Και ενώ μου άρεσε η ταινία, δεν έμοιαζε αληθινή".

Αληθοφανή ή όχι, το "Aquaman" κατάφερε να ξεπεράσει το $1 δισ. σε πωλήσεις εισιτηρίων στο παγκόσμιο box office. Η ταινία ξεκίνησε με επιτυχίες από την πρώτη ημέρα προβολής της, κατακτώντας το κινέζικο box office, για αρκετό καιρό. Με την πρεμιέρα του στις ΗΠΑ χρίστηκε και 'βασιλιάς', κάτι που της έδωσε επάξια μια θέση στις πιο επιτυχημένες ταινίες για το 2018. Και πλέον ετοιμάζεται spin-off και sequel.

Και ενώ οι υποβρύχιες σκηνές του James Wan γυρίστηκαν σε ειδικό πλατό και προστέθηκαν πολλά οπτικά εφέ, οι επερχόμενες ταινίες "Avatar" του Cameron, θα φέρουν πραγματικές σκηνές υπό την επιφάνεια του νερού, με την χρήση νέων τεχνολογιών.

Το "Avatar" θεωρείται η πιο κερδοφόρα ταινία του παγκόσμιου box office, παρά το γεγονός ότι βγήκε πριν από μια δεκαετία περίπου. Το "Avatar 2" θα κυκλοφορήσει στις 18 Δεκεμβρίου 2020, το "Avatar 3" στις 17 Δεκεμβρίου 2021, το "Avatar 4" στις 20 Δεκεμβρίου 2024 και το "Avatar 5" στις 19 Δεκεμβρίου 2025.

Φήμες θέλουν τα sequels να φέρουν τους τίτλους "Avatar: The Way of Water", "Avatar: The Seed Bearer", "Avatar: The Tulkun Rider" και "Avatar: The Quest for Eywa", αλλά ακόμα δεν υπάρχει επιβεβαίωση.

Διαβάστε λεπτομέρειες για τον χαρακτήρα που θα υποδυθεί η Kate Winslet και τι είπαν οι Sigourney Weaver και Stephen Lang. Η Oona Chaplin είναι η πρόσφατη προσθήκη στο cast της ταινίας.

Ο James Cameron οραματίζεται μία τρισδιάστατη εμπειρία χωρίς τα χαρακτηριστικά γυαλιά και ο προϋπολογισμός κάθε ταινίας ανέρχεται στα $250 εκ.

Παραπάνω είδαμε φωτογραφίες από το νεανικό cast του sequel. Πληροφορίες για τους χαρακτήρες που θα ενσαρκώσουν, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Fun fact: Ο James Cameron είχε παίξει στη σειρά "Entourage" ως μια εναλλακτική μορφή του εαυτού του, όπου είχε σκηνοθετήσει το "Aquaman", στο οποίο πρωταγωνιστούσε ο Vince Chase(Adrian Grenier).

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN Greece Θα επιστρέψουμε και επίσημα στην Ατλαντίδα με το "Aquaman 2" Ξεπερνά το $1 δισ. το "Aquaman" στο παγκόσμιο box office

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα