Η Marvel ακυρώνει το Shadow of Vader

Αντίο Vader....

Μετά την απόλυση του συγγραφέα, Chuck Wendig, από την Marvel Comics ανακοινώθηκε και η ακύρωση του επερχόμενου κόμικ του, "Shadow of Vader".

To THR επιβεβαίωσε ότι η νέα μίνι σειρά "Shadow of Vader", που είχε αναλάβει ο Wendig δεν θα κυκλοφορήσει. Η σειρά δεν υπήρχε στην ανακοίνωση επερχόμενων κυκλοφοριών για τον Ιανουάριο

του 2019 της εταιρείας, και τα καταστήματα πώλησης κόμικς ενημερώθηκαν για την επίσημη ακύρωση της την προηγούμενη εβδομάδα μέσω μιας σημείωσης από την Marvel.

Αρχικά υπήρχε μια ελπίδα ότι η σειρά θα έβγαινε, καθώς ο Wendig είχε ήδη τελειώσει τα 3 από τα 5 σενάρια και είχε ξεκινήσει ο σχεδιασμός, αλλά απ' ότι φαίνεται αυτό ήταν το τέλος της.

Τον προηγούμενο μήνα, η Marvel επιβεβαίωσε την απόλυση του Wendig χωρίς κάποιο σχόλιο. Ο ίδιος δήλωσε πως τον ενημέρωσαν ότι ήταν εξαιτίας "αρνητικότητας" και "χυδαιότητας" στα κοινωνικά δίκτυα.

Το "Shadow of Vader" ήταν μια μίνι σειρά που θα έδειχνε το αντίκτυπο του Vader στον γαλαξία με κάθε τεύχος να έχει διαφορετικούς χαρακτήρες. Το πρώτο τεύχος θα ήταν φόρος τιμής στο "Παρασκευή και 13".

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece Βοήθεια καταφθάνει για τον Thor στο 'War of the Realms' Event Θα είναι οι Wolverine και Cyclops οι τελευταίοι X-Men; Αναβαθμίζεται ο Wolverine στο Infinity Watch κόμικ

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα