Η Kate Winslet γίνεται ντετέκτιβ για νέα σειρά του HBO

Σε μια μικρή πόλη της Πενσιλβανίας...

Η Kate Winslet ως "η ντετέκτιβ μίας μικρής πόλης της Πενσιλβανίας ερευνά έναν τοπικό φόνο τη στιγμή που η ίδια της η ζωή καταρρέει γύρω της". Σύμφωνα με το Deadline, αυτός θα είναι ο επόμενος ρόλος της ηθοποιού για το HBO, το κανάλι με το οποίο κέρδισε ένα βραβείο Emmy.

Τη Winslet είδαμε, πρόσφατα, στο "Wonder Wheel" του Woody Allen, στο οποίο συμπρωταγωνίστησε με τον Justin

Timperlake και τη Juno Temple. Η ηθοποιός φέρει στο βιογραφικό της αρκετές δεκάδων τίτλων, επτά εκ των οποίων της έφεραν την υποψηφιότητα για Όσκαρ και ο ένας, "The Reader", το βραβείο της Ακαδημίας.

Με το HBO έχει συνεργαστεί ξανά για τη σειρά του 2011 "Mildred Pierce", η οποία της έφερε και το πρώτο βραβείο Emmy. Στην υποκριτικής της καριέρα έχει βραβευθεί αρκετά, και συνεχίζει να προσθέτει νέους τίτλους στο δυναμικό της.

Τα επεισόδια της ερχόμενης σειράς θα σκηνοθετήσει ο Gavin O'Connor, σκηνοθέτης των "Pride and Glory", "Warrior" και, το πιο πρόσφατο, "The Accountant". Τη σειρά, με τίτλο "Mare Of Easttown", δημιούργησε ο Brad Ingelsby (Οut of the Furnace). Μέχρι στιγμής, δεν έχουν ανακοινωθεί περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το cast, την υπόθεση και την ημερομηνία πρεμιέρας.

Από το HBO έχουμε να περιμένουμε πολλά. Μία από τις δημοφιλέστερες σειρές του καναλιού, το "Game of Thrones", ετοιμάζεται να παραδώσει τον όγδοο και τελευταίο του κύκλο σύντομα, έχεις όμως στα σκαριά μία prequel σειρά, τοποθετημένη χιλιάδες χρόνια πριν.

Από τις πιο φανταστικές του σειρές, περιμένουμε το "Watchmen", η οποία έκανε μερικές αποκαλύψεις νωρίτερα. Σε ρεαλιστικά επίπεδα, η τρίτη σεζόν του "True Detective" δεν αργεί, και έρχεται να μας θυμίσει την πρώτη.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN Greece Ακόμα μία σεζόν για το δραματικό "My Brilliant Friend" Το HBO πρώτο σε ποιότητα έναντι των Netflix, Amazon και Hulu Δύο "κωμικές" ανανεώσεις για το κανάλι του HBO

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα