5 VR παιχνίδια για φορητές συσκευές

Φορητή εικονική πραγματικότητα.

Μπορεί η ιδέα των παιχνιδιών εικονικής πραγματικότητας να είναι ακόμα αρκετά μακρυά για να την χωνέψουμε, όμως είναι αναπόφευκτο ότι κάποια στιγμή θα γίνει μεγάλο trend και τόσο κοινό όσο και τα άλλα είδη παιχνιδιών.

Αυτό βέβαια προϋποθέτει την πτώση των τιμών του εξοπλισμού τους και φυσικά την εξέλιξη της τεχνολογίας που ακολουθούν σε πολύ υψηλά και κατ' επέκταση ελκυστικά επίπεδα για τον καταναλωτή.

Τα πρώτα βήματα έχουν ήδη γίνει και μάλιστα στις περισσότερες πλατφόρμες, και φυσικά από την εξίσωση δεν θα μπορούσε να λείπει η αγορά των φορητών

συσκευών. Με αφορμή αυτό λοιπόν, θα δούμε παρακάτω πέντε VR παιχνίδια για Android.

1. Minos Starfighter VR

To Minos Starfighter VR σας βάζει στην καρέκλα ενός μαχητικού διαστημόπλοιου, καθώς πιλοτάρετε και συμμετέχετε σε δυναμικές μάχες σε μακρινούς τομείς του γαλαξία. Ολοκληρώστε επικές μάχες, καθώς η συσκευή σας θα παίρνει το σχήμα του διαστημόπλοιου και κατατροπώστε τους αντιπάλους σας! Προσοχή, καθώς κάθε νέο κύμα εχθρών είναι ακόμα πιο δυνατό από το προηγούμενο.

2. Galaxy VR

Το Galaxy VR είναι ένα shooter που συνδυάζει την εναέρια μάχη στο διάστημα μαζί με μια εμπειρία FPS shooter. Σε αυτόν τον τίτλο, θα συμμετέχετε σε διάφορους τύπους μάχης για να υποτάξετε τον εχθρό. Αυτό μπορεί να συμβαίνει είτε στο έδαφος ως FPS, είτε στον ουρανό ως shooter. Όπως το End Space VR, οι εναέριες μάχες σας θα σας βάλουν απευθείας στο πιλοτήριο. Σε αντίθεση με τα περισσότερα, το παιχνίδι απαιτεί να έχετε χειριστήριο με joystick και τουλάχιστον τρία κουμπιά έτσι ώστε να λειτουργούν όλα τα controls.


3. Proton Pulse

Το Proton Pulse είναι ίσως το πιο έντονο παιχνίδι Pong που δημιουργήθηκε ποτέ. Το παιχνίδι χρησιμοποιεί head tracking controls που επιτρέπουν στον παίκτη να μετακινήσει ένα κουπί γύρω από την οθόνη μετακινώντας το κεφάλι του. Στόχος σας σε αυτό είναι να κάνετε bounce back τα διάφορα αντικείμενα που έρχονται κατά πάνω σας. Διαθέτει αρκετά έντονα, πολύχρωμα γραφικά, τόνους εκρήξεων και ένα φουτουριστικό θέμα.


4. Voxel Fly VR

Το Voxel Fly VR είναι ένας ατελείωτος runner τίτλος. Σε αυτό το παιχνίδι, θα πετάξετε μέσα από μια ατέλειωτη πόλη, αποφεύγοντας την κυκλοφορία και διάφορα εμπόδια, για να δείτε πόσο μακριά μπορείτε να πάτε. Έχει leaderboards ώστε να μπορείτε να συγκρίνεστε με φίλους για να δείτε ποιος μπορεί να το φτάσει πιο μακρυά. Θα έχετε επίσης διάφορα difficulty modes, λειτουργία 2D, υποστήριξη για game pads και διάφορα control schemes, επιτεύγματα και υποστήριξη για μια μεγάλη ποικιλία από Cardboard παραλλαγές. Είναι αρκετά έντονο, γεγονός που το καθιστά εξαιρετική εμπειρία για το VR, και είναι εντελώς free to play.

5. Wrong Voyage VR

Το Wrong Voyage είναι ένα υβρίδιο μεταξύ ενός παιχνιδιού παζλ, ενός platformer και υπάρχουν ακόμη και κάποια στοιχεία FPS. Παίζετε ως κάποιος που έχει ανακαλύψει μια παράξενη καταστροφή, και η δουλειά σας είναι να την εξερευνήσετε. Θα χρησιμοποιήσετε το όπλο σας για να μετακινήσετε τις πλατφόρμες και θα πρέπει να περιηγηθείτε με ασφάλεια στο έδαφος χωρίς να πέσετε. Το παιχνίδι θα πρέπει να λειτουργεί στις περισσότερες παραλλαγές Cardboard μαζί με άλλα Android VR Headsets. Ωστόσο θα πρέπει να έχετε Bluetooth controler για να παίξετε το παιχνίδι. Πάντως, είναι εντελώς δωρεάν για λήψη.

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Έχετε να μας προτείνετε κάποιο άλλο; Πείτε μας τις ιδέες σας στα σχόλια!

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceΤα πιο πολυαναμενόμενα Xbox Games για το 2019!Ποια videogames ξεχώρισαν οι συντάκτες του IGN GreeceSpider-Man: A History of Every Costume in the PS4 Game

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα