Η Epic Games στρέφει την προσοχή της στις τεχνολογίες streaming

Πώς αλλιώς θα δει κανείς το Fortnite World Cup;

Η Epic Games ανακοίνωσε την ίδρυση ενός νέου στούντιο, με έδρα στην Κολωνία της Γερμανίας, στοχεύοντας την βελτίωση της υπάρχουσας τεχνολογίας streaming της εταιρείας.

Η ομάδα, που θα αναλάβει αυτό το project, θα είναι τα ιδρυτικά μέλη της Factor 5, γνωστής για την ανάπτυξη του Star Wars: Rogue Squadron. Οι δημιουργοί

της Unreal Engine έκαναν γνωστό, πως το νέο αυτό στούντιο δεν πρόκειται να δημιουργήσει νέα παιχνίδια και μοναδικός σκοπός του είναι η έρευνα και βελτιοποίηση των τεχνολογιών streaming της εταιρείας.

Όπως αναφέρει το PCGamesN, την ηγεσία του στούντιο ανέλαβαν οι Achim Moller και Julian Eggebrecht, δύο εκ των ιδρυτικών μελών της Factor 5, που έγιναν στελέχη της Epic τον Μάρτιο και Ιανουάριο αντίστοιχα, έχοντας στο βιογραφικό τους τη συνεργασία τους με τις Nintendo, Sony και Hulu, ενώ η έδρα τους επιλέχθηκε με στόχο την αξιοποίηση της γερμανικής τεχνογνωσίας στον χώρο των hardware.

O Γιώργος είναι αρθρογράφος του IGN Greece και βγαίνει από την σπηλιά του 3 φορές το χρόνο, για να διαδώσει τη σημασία των memes στο κοινωνικο-οικονομικο-πολιτικό Zeitgeist.

IGN Greece Τα νέα δωρεάν παιχνίδια του Epic Games Store For Honor και Alan Wake έρχονται δωρεάν στο Epic Store Το Epic Store θα υποστηρίζει cloud saves

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα