Anime σειρά He-Man από το Netflix και τον Kevin Smith

Με την δύναμη του Grayskull!

To Netflix παρήγγειλε μια νέα anime σειρά He-Man, το "Masters of the Universe: Revelation", με τον Kevin Smith ως showrunner και εκτελεστικό παραγωγό.

Ο Smith αποκάλυψε

τα νέα στο Power-Con λέγοντας ότι αυτή η νέα σειρά θα είναι "μια ολοκαίνουρια ιστορία στον επικό κόσμο της Mattel".

Θα επικεντρωθεί σε κάποιες από τις ιστορίες που δεν είχαν ολοκληρωθεί στο "He-Man and the Masters of the Universe" (1983-1985) και μάλιστα κάποιοι χαρακτήρες θα συνεχίσουν από εκεί που τελείωσε η προηγούμενη σειρά.

Οι Eric Carrasco (Supergirl), Tim Sheridan (Reign of the Supermen), Diya Mishra (Magic the Gathering) και Marc Bernardin (Alphas) θα γράψουν το show. Το animation έχει αναλάβει η Powerhouse Animation (Castlevania).

"Είμαι αιώνια ευγνώμων στην Mattel TV και στο Netflix που με εμπιστεύτηκαν όχι μόνο με τα μυστικά του Grayskull, αλλά επίσης όλο το Universe", είπε ο Smith, "Στο Revelation, θα συνεχίσουμε από εκεί που σταμάτησε η κλασική σειρά ώστε να πούμε μια ιστορία από την, ίσως, τελευταία μάχη μεταξύ He-Man και Skeletor!".

Το project είναι διαφορετικό από την ταινία "Masters of the Universe" που θα κυκλοφορήσει το 2021 και θα έχει πρωταγωνιστή τον Noah Centineo.

IGN GreeceΠρεμιέρα για το Criminal με τους David Tennant και Hayley Atwell[Updated] Οδηγός: Οι υποτιτλισμένες και μεταγλωττισμένες σειρές στο ελληνικό NetflixΤο Netflix κλείνει τεράστια συμφωνία με τους David Benioff και DB Weiss

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα