Η Disney αποφασισμένη να πλειοδοτήσει πάση θυσία για την εξαγορά της Fox

Σε ντέρμπι εξελίσσεται η πολυαναμενόμενη συμφωνία.

Σε δημοπρασία θρίλερ εξελίσσεται η εξαγορά της Fox από την Disney με την Comcast να μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι με μια δελεαστικότατη προσφορά.

Πρόκειται για την Comcast που όπως μαθαίνουμε από το comicbook.com και το CNBC, στις 13 Ιουνίου

ανέβασε το προσφερόμενο ποσό στα 65 δισεκατομμύρια δολάρια. Φυσικά η Disney δεν πρόκειται να αφήσει την προσφορά αναπάντητη και ετοιμάζεται ήδη να αντεπιτεθεί δυναμικά.

Όλα τα παραπάνω διαδραματίζονται ενώ η Disney και η Fox έχουν ήδη υπογράψει την συμφωνία ύψους 52,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Όμως αυτό δεν εμποδίζει την 21st Century Fox να συζητήσει την προσφορά της Comcast την επερχόμενη Τετάρτη. Αν ο πόλεμος συνεχιστεί σε τέτοιους ρυθμούς δεν αποκλείεται οι Comcast και Disney να αποκτήσουν η καθεμία ξεχωριστά τμήματα της Fox.

Όπως όμως και να γίνει ο διαμοιρασμός τα διακυβεύματα είναι τεράστια με την Fox επί του παρόντος να κατέχει τα δικαιώματα των χαρακτήρων από τα κόμικ X-Men και Fantastic Four. Aν η συνένωση των Fox και Disney πραγματοποιηθεί το κοινό θα έχει την ευκαιρία έπειτα από πολλά χρόνια να δει X-Men και Fantastic Four ταινίες υπό μια εντελώς διαφορετική κινηματογραφική πραγματικότητα.

Προς το παρόν εκκρεμεί ακόμη η ευνοϊκή απόφαση του ομοσπονδιακού δικαστηρίου για την απόκτηση της Time Warner από την AT&T που αναμένεται να ξεκλειδώσει κύμα συνενώσεων αν πραγματοποιηθεί.

Το τι κρύβει το μέλλον για τη συμφωνία φαίνεται ότι δεν έχει γραφτεί ακόμη με ανεξίτηλο μελάνι και τα δεδομένα μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή. Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για τις πιο πρόσφατες εξελίξεις.

Read more on [SITE_NAME]H Disney ανακοίνωσε τρεις νέες σειρές κινουμένων σχεδίωνΗ νέα ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney θα λέγεται "Dragon Empire"Ανακοινώνονται οι ημερομηνίες της D23 Expo 2019

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα