Η DC ενώνει δυνάμεις με το Walmart για νέες κόμικ σειρές γιγαντιαίων διαστάσεων

To σύμπαν της DC κάνει έφοδο στην δημοφιλή αλυσίδα καταστημάτων.

H DC Comics ανακοίνωσε την νέα της συνεργασία με το Walmart στα πλαίσια της οποίας η εκδοτική θα διαθέσει μια σειρά μηνιαίων "Giant" κόμικς αποκλειστικά στην δημοφιλή αλυσίδα καταστημάτων. Αυτές οι μεγάλες σε όγκο ανθολογίες να περιλαμβάνουν μια ποικιλία νέων ιστοριών αλλά και αναδημοσιεύσεων επικεντρωμένων γύρω από εμβληματικούς χαρακτήρες όπως οι Batman,

Superman αλλά και την Justice League ως σύνολο.

Ανάμεσα στις νέες ιστορίες που θα περιλαμβάνονται σε αυτά τα κόμικ το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τον πρώτο Batman τίτλο από τον νεοαφιχθέντα αποκλειστικό για την DC σεναριογράφο Brian Michael Bendis. Άλλες ιστορίες που πρόκειται να δούμε είναι μια ματιά στον Superman από τον σεναριογράφο Tom King και υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Andy Kubert, όπως επίσης και μια ιστορία της Wonder Woman από τους Amanda Conner και Jimmy Palmiotti.

Παρακάτω μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτούς τους νέους τίτλους και ιστορίες που θα περιλαμβάνονται σε κάθε ένα από τα πρώτα τεύχη.

Superman Giant Εξώφυλλο του "Superman Giant #1" από τον Jim Lee et al. (DC Entertainment)


Η πρώτη νέα ιστορία της σειράς έχει τίτλο "Endurance" και είναι χωρισμένη σε δύο μέρη. To σενάριο έχει αναλάβει ο Jimmy Palmiotti και την καλλιτεχνική επιμέλεια ο Tom Derenick. Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από τον Clark Kent που κάνει την έρευνά του στην Tornado Alley, με το alter ego του να μπαίνει στην δράση όταν ακόμη ένας ανεμοστρόβιλος χτυπά. Έπειτα από αυτό στο "Superman Giant #3" θα ξεκινήσει μια ιστορία 12 τευχών από τους King και Kubert που θα τιτλοφορείται "Up in the Sky!". Θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τον Superman σε ένα διαγαλαξιακό ταξίδι προκειμένου να εντοπίσει ένα παιδί που έχει πέσει θύμα απαγωγής.

Το πρώτο τεύχος θα έχει επίσης αναδημοσιεύσεις των "Terrifics #1", "Green Lantern (2005), και "Superman/Batman #1".

Batman Giant #1 Εξώφυλλο Batman Giant #1 σε καλλιτεχνική επιμέλεια Jim Lee et al. (DC Entertainment)


Τα πρώτα δύο τεύχη του "Batman Giant" θα περιλαμβάνουν μια ιστορία με τίτλο "One More Chance" από τον σεναριογράφο Jimmy Palmiotti και τον καλλιτέχνη Nick Derington Σε αυτήν την ιστορία θα δούμε τον Batman να ερευνά μια υπόθεση που τον παραπέμπει σε ένα σημαντικό σημείο του παρελθόντος του. O Βatman θα έρθει για άλλη μια φορά αντιμέτωπος με τον Riddler σε μια υπόθεση που απειλεί να ανατρέψει την παγκόσμια ισορροπία.

Το "Batman Giant#1" θα περιλαμβάνει επίσης αναδημοσιεύσεις των "Batman #608", "Nightwing (2011) και "Harley Quinn (2013)#1".

Justice League of America Giant #1 Eξώφυλλο του "Justice League Giant #1" σε καλλιτεχνική επιμέλεια Yanick Paquette et al. (DC Entertainment)


Οι πρωτοδημοσιευόμενες ιστορίες σε αυτήν την σειρά θα επικεντρώνονται γύρω από την "Wonder-Woman". Το πρώτο τεύχος περιλαμβάνει την ιστορία με τίτλο "The Conversion" από τον σεναριογράφο Tim Seeley και σε καλλιτεχνική επιμέλεια Rick Leonardi και Brian Buccellato. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει μια προσπάθεια του Άρη να επιστρατεύσει την Diana. Στο δεύτερο τεύχος ο Seeley θα ενώσει τις δημιουργικές του δυνάμεις με τους καλλιτέχνες " Felipe Watanabe και Chris Sotomayor" για το "Mother's Day" όπου θα δούμε την Diana να επιστρέφει στο Paradise Island για να ανακαλύψει ότι η Echidna έχει απαγάγει τις Αμαζόνες. Το τρίτο τεύχος θα αποτελέσει την απαρχή μιας δωδεκαμερούς ιστορίες από τους Conner και Palmiotti με τίτλο "Come Back to Me" όπου το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει την Diana στο ταξίδι της σε ένα παράξενο αποκομμένο από τον χρόνο νησί με στόχο να σώσει τον Steve Trevor.

To "Justice League of America Giant#1" θα περιλαμβάνει επίσης δημοσιεύσεις των "Justice League (2011)#1", "The Flash (2011)#1 και "Aquaman (2011)#1".

Teen Titans Giant #1 Εξώφυλλο του Teen Titans Giant #1 σε καλλιτεχνική επιμέλεια Mike McKone et al. (DC Entertainment)


Τα πρώτα έξι τεύχη της σειράς θα περιλαμβάνουν μια νέα ιστορία από τους Dan Jurgens, Scott Eaton, Wayne Faucher και Jim Charalmpidis. To κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει την οργάνωση HIVE να συνεργάζεται με έναν νέο κακό ονόματι The Disruptor με στόχο να καταστρέψουν τους Titans.

Το "Teen Titans Giant#1" θα περιλαμβάνει επίσης αναδημοσιεύσεις των "Super Sons#1", "Sideways#1" και Teen Titans(2003)#1".

Και οι τέσσερεις DC Giant σειρές θα κυμαίνονται στην τιμή των 4,99 δολαρίων και θα είναι διαθέσιμες στα καταστήματα Walmart από την 1η Ιουλίου. Στις αρχές Αυγούστου νέα τεύχη των "Superman Giant" και "Justice League of America Giant" θα ξεκινήσουν να εκδίδονται με τα νέα τεύχη των "Batman Giant" και "Τeen Titans Giant" να ακολουθούν δύο εβδομάδες μετά.

Για περισσότερα νέα και εξελίξεις μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Read more on [SITE_NAME]Απρόσμενες ενώσεις χαρακτήρων φέρνουν οι αυτοτελείς ιστορίες "Infinity Warps"Νέες Lantern Corps έρχονται στο προσκήνιοΑνατροπή στο "X-Men Gold #30" που αλλάζει τα δεδομένα

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα