Ασυγκράτητη η Super Saiyan Kale στο "Dragon Ball Super"

Τώρα ξεδιπλώνει τη δύναμη της.

Φαίνεται πως, ότι έχουμε δει από την εκπληκτική Super Saiyan δύναμη της Kale, του anime "Dragon Ball Super", ήταν απλή επίδειξη. Οι δυνάμεις της, μάλλον, ξεπερνούν ότι οι φαν έχουν υποθέσει.

Μέσα από δημοσίευμα του comicbook πήραμε μερικές πληροφορίες για το επίπεδο της δύναμης της, όπως παρουσιάστηκε στο πιο πρόσφατο κεφάλαιο του manga. Κατά τα λεγόμενα του πιο παθιασμένου κοινού, αυτή ήταν η πραγματική πρώτη φορά που η δύναμη της ξεδιπλώθηκε.

dir="ltr" lang="en">Vados on Kale: “This is probably the first time Kale has unleashed her own power. She’s losing her reason as the vast power engulfs her. If she loses control like this, this won’t even be a match anymore.” [presumably in the sense that it will just be chaos] pic.twitter.com/zAuw66iBbR

— Todd Blankenship (@Herms98) 19 Ιουνίου 2018

Ρίψη spoilers, προσοχή μην σκοντάψετε.

Στο manga, η Kale παρουσίασε τέτοια δύναμη που ξέχασε τον εαυτό της. Συγκεκριμένα, η Vados,δασκάλα πολεμικών τεχνών του "Θεού της Καταστροφής" του Universe 6 Champa, έκανε την ανησυχητική παρατήρηση. Η Kale ελευθέρωσε για πρώτη φορά τη δύναμη της και χάνει την λογική της όσο η δύναμη αυτή μεγαλώνει.

Νωρίτερα στο anime, είδαμε την Legendary Super Saiyan Kale να υπερνικά τις δυνάμεις των Caulifa και Cabba, όταν και οι δύο ήταν σε Super Saiyan μορφή. Αργότερα, στο Tournament of Power και όταν, πλέον, βρέθηκε αντιμέτωπη με τον Goku την είδαμε να εξελίσσεται σε Super Saiyan 2, με εκπληκτική επιδεξιότητα. Στο Universe 11 σταθεροποίησε την μορφή της Super Saiyan, προκειμένου να σώσει την αδερφική της φίλη Caulifla. Τελικά, αποκάλυψε, ή έτσι νομίζαμε, την ολοκληρωμένη της δύναμη όταν εξέλιξε τη μορφή Legendary Super Saiyan, για χάρη της Caulifla και πάλι.

Οι υποθέσεις, όμως, ανατράπηκαν όταν στο manga έκανε ένα βήμα παραπέρα, δείχνοντας μας την Super Saiyan Berserk. Με την ανεξέλεγκτη δύναμη της κατάφερε προκαλέσει πρόβλημα μέχρι και στον Super Saiyan Blue Goku, αφού εξουδετέρωσε τον Golden Freeza. Δεν γνωρίζουμε ακόμα ποια θα είναι η πορεία της στο anime, περιμένουμε όμως γιγαντιαίες εξελίξεις.

Μην ξεχνάτε, ωστόσο, πως η ταινία "Dragon Ball Super" πλησιάζει, στις 14 Δεκεμβρίου 2018.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Read more on [SITE_NAME]Νέα μορφή στο Dragon Ball Super;Δείτε το πρώτο teaser trailer για το Dragon Ball SuperΤο 'Dragon Ball Super' θα κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Αθλητικά > Novasports
Ασυγκράτητη, Super Saiyan Kale, Dragon Ball Super,asygkratiti, Super Saiyan Kale, Dragon Ball Super