Η 11αδα από τη Massia (pic)

Η 11αδα από τη Massia (pic)sdimolitΤετ, 11/25/2020 - 21:37

Σαν σήμερα 25 Νοεμβρίου 2012, η Μπαρτσελόνα παρέταξε στον αγωνιστικό χώρο ενδεκάδα ποδοσφαιριστών που προέρχονταν από τις ακαδημίες.

Πέρασαν 8 χρόνια από τότε που η Μπαρτσελόνα ταξίδεψε στη Βαλένθια για να αγωνιστεί με τη Λεβάντε και ο συγχωρεμένος Τίτο Βιλανόβα, παρέταξε την ομάδα βάζοντας δέκα παίκτες από τη Massia και τον Βραζιλιάνο Ντάνι Άλβες. Ο δεξιός μπακ τραυματίστηκε και στη θέση του πέρασε ο Μάρτιν Μοντόγια για να γράψει ο σύλλογος ιστορία.

Παρά το γεγονός πως

ο Λιονέλ Μέσι προέρχεται από το Ροζάριο στην Αργεντινή και ο Αντρές Ινιέστα από την Φουέντεαλμπίγια, που βρίσκεται πιο κοντά στη Βαλένθια από ότι στη Βαρκελώνη, η ενδεκάδα είναι όλη από τη σπουδαία Massi και ήταν οι εξής:

Βίκτορ Βαλντές, Μάρτιν Μοντόγια, Κάρλες Πουγιόλ, Ζεράρ Πικέ, Ζόρντι Αλμπα, Σέρχιο Μπουσκέτς, Τσάβι Ερνάντεθ, Αντρές Ινιέστα, Πέδρο, Λιονέλ Μέσι, Φάμπρεγας

 

 

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona - Ποδόσφαιρο Off Off sdimolit Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona II ΙΣΠΑΝΙΑ Σαν σήμερα 25 Νοεμβρίου 2012, η Μπαρτσελόνα παρέταξε στον αγωνιστικό χώρο ενδεκάδα ποδοσφαιριστών που προέρχονταν από τις ακαδημίες. Article publish on Τετ, 11/25/2020 - 21:37 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα