Γυρίσματα τέλος για την ταινία "Joker"

Και δώρο μια φωτογραφία.

H αυτόνομη ταινία "Joker" ολοκλήρωσε τα γυρίσματά της, και μια νέα φωτογραφία μας επιτρέπει να μαντέψουμε μία από τις τοποθεσίες που θα δούμε στην ταινία.

Μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, ο Todd Phillips, δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία με τον τίτλου: "Τελείωσαν τα γυρίσματα. Ευχαριστώ το καταπληκτικό συνεργείο της Νέας Υόρκης. Είχε

πλάκα, αλλά ακόμα δεν έχουμε τελειώσει. #editingroom". Πρόκειται για μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του Phillips, ο οποίος ακουμπά σε ένα τοίχο με τις ξεθωριασμένες λέξεις “Απαγορεύονται οι ασυνόδευτοι ασθενείς”.

Αν και δεν έχει υπάρξει επίσημη επιβεβαίωση, κάτι τέτοιο θα μπορούσε να είναι γραμμένο στο Arkham Asylum, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να δούμε τη γνωστή τοποθεσία στην ταινία. Εξάλλου, όλοι γνωρίζουμε ότι ο Joker είναι ο πιο γνωστός (και ίσως ο πιο συχνός) ασθενής τους.

Πολλές εικόνες έχουν ξεφύγει από το πλατό της ταινίας του Todd Phillips. Εκτός γυρισμάτων είδαμε τον αδυνατισμένο Joaquin Phoenix, αδυνατισμένο για τους λόγους της ταινίας, και αργότερα εκ μέρους του ίδιου του σκηνοθέτη Phillips τον είδαμε μέσω Instagram ως Arthur.

Δεν άργησαν να καταφθάσουν και οι εικόνες που τον έδειχναν ως την εμβληματική νέμεσις του Batman. Ένα μικρό κλιπ με την πρόοδο που έγινε για να δημιουργηθεί το τελικό μακιγιάζ, το χαοτικό βίντεο από τα γυρίσματα μάς σύστησε το κοστούμι του Phoenix και είδαμε την ολοκληρωμένη εικόνα που εμπνεύστηκε ο σκηνοθέτης για την ερχόμενη ταινία.

Η υπόθεση της ταινίας ξεκινά από την αρχή, με το παρελθόν του Joker όταν ακόμα διατηρούσε το όνομα του Arthur. Μαζί του στο cast θα δούμε και τη μητέρα του, στο πρόσωπο της Frances Conroy, όπως και τη Zazie Beetz, που γνωρίσαμε μέσα από το "Deadpool 2". Ο Brett Cullen θα είναι ο Thomas Wayne και ο βετεράνος ηθοποιός Robert De Niro, θα πρωταγωνιστήσει σε άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο. Οι Dante Pereira-Olson και Douglas Hodge θα υποδυθούν τον νεαρό Bruce Wayne και τον Alfred Pennyworth, αντίστοιχα.

Το "Joker" έχει ορίσει ημερομηνία πρεμιέρας την 4η Οκτωβρίου 2019.

Για περισσότερε νέα στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN GreeceΗθοποιός του "Gotham" συγκρίνει τον χαρακτήρα του με τον Joker του Joaquin PhoenixJoker: Βρέθηκαν οι Bruce Wayne και Alfred PennyworthΈπιασαν τον "Joker" να καπνίζει στο μετρό σε νέα σκηνή από την ταινία

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα