Δημιουργός του "Star Wars" στην κορυφή των πλουσιότερων διάσημων

Είναι πολλά τα λεφτά...

Αν και ο George Lucas δεν έχει αναλάβει τα σκηνοθετικά ηνία μια ταινίας Star Wars από το "Revenge of the Sith", παραμένει ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την λίστα του Forbes για τους πλουσιότερους διάσημους, ο Lucas βρίσκεται στην πρώτη θέση με τραπεζικό λογαριασμό ύψους $5,4 δις.

Το Forbes αναφέρει ότι ένας από τους λόγους που ο σκηνοθέτης αξίζει τόσα πολλά είναι η πώληση της Lucasfilm στην Disney το 2012 για $4,1 δις.

O George Lucas

Ακριβώς από πίσω του βρίσκεται ο επίσης σκηνοθέτης και συνεργάτης του στη σειρά ταινιών "Indiana Jones", Steven Spielberg με $3,7 δισ.

Οι Oprah ($2,8 δισ.) και Michael Jordan ($1,7 δισ.) έχουν κατακτήσει την τρίτη και τέταρτη θέση, αντίστοιχα, και οι Jay Z και Kylie Jenner συναγωνίζονται για την πέμπτη θέση με $900 εκ.

Στις τελευταίες θέσεις τις δεκάδες βρίσκουμε τους David Copperfield ($875 εκ.), Diddy ($825 εκ.) και Tiger Woods και James Patterson με $800 εκ. ο καθένας.

Για ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN GreeceΟι νέες αφίσες της εβδομάδας 10/12 - 16/12Στις υποψηφιότητες των Βραβείων SAG "Black Panther" και "Infinity War"Έρχεται το πρώτο Athens Fashion Film Festival

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα