Γυναικοκτονία στη Δάφνη: Όρμησαν και λίντσαραν τον δράστη συγγενείς της 31χρονης [βίντεο]

Με άγριες διαθέσεις περίμεναν τον καθ’ ομολογίαν δράστη της γυναικοκτονίας στη Δάφνη οι συγγενείς της 31χρονης που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της. Μόλις εμφανίστηκε συνοδευόμενος από αστυνομικούς, εξαγριωμένοι οι συγγενείς όρμησαν να τον λιντσάρουν.

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον μεταφέρουν με ασφάλεια μέσα στο κτήριο αλλά αυτό δεν κατέστη άμεσα δυνατό. Ο 39χρονος δέχθηκε απανωτά χτυπήματα αλλά και αντικείμενα.

Τελικά οι αστυνομικοί με πολλή προσπάθεια μπόρεσαν να τον φυγαδεύσουν μέσα στον χώρο και να τον οδηγήσουν στον ανακριτή.

Φώναζε

“πεθαίνω”, της έκλεισα το στόμα και την κάρφωσα, είπε στην κατάθεσή του

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το έγκλημα στη Δάφνη περιέγραψε στην απολογία του ο 39χρονος δράστης – Ομολόγησε ότι σκότωσε την 31χρονη σύζυγό του επειδή τη ζήλευε.

“Όταν πήρα το μαχαίρι με το δεξί χέρι μπήκα στο δωμάτιο της, εκείνη κοιμόταν ανάσκελα και απευθείας όρμηξαν πάνω της, ξάπλωσα πάνω της και την κάρφωσα με την μύτη του μαχαιριού μία φορά στο λαιμό. Εκείνη τότε ξύπνησε άρχισε να φωνάζει ‘πεθαίνω’ και με το αριστερό χέρι της έκλεισα το στόμα”. Πρόκειται για ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, με τις οποίες ο δράστης της συζυγοκτονίας στη Δάφνη, περιέγραψε στην απολογία του πως δολοφόνησε την 31χρονη γυναίκα, την ώρα που εκείνη κοιμόταν.

Αιτία της αποτρόπαιας πράξης του 39χρονου καθ’ ομολογίαν δράστη ήταν η παθολογική ζήλια και οι υποψίες του ότι η σύζυγός του τον απατούσε. Το περασμένο Σάββατο, ο Εισαγγελέας του άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για οπλοφορία – οπλοχρησία.

Ο 39χρονος φέρεται να είχε τοποθετήσει “κοριό” στο δωμάτιο της άτυχης γυναίκας και παρακολουθούσε τις συνομιλίες της. Μετά από μία τέτοια συνομιλία φαίνεται να αποφάσισε να σκοτώσει την γυναίκα του.

Μετά την σύλληψή του ο 39χρονος δολοφόνος περιέγραψε στους αστυνομικούς τι είχε συμβεί και τον ώθησε στο έγκλημα: “Μετά από δύο ώρες και αφού είχα ξανακούσει αυτά δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Ήμουν ταραγμένος. Τελικά με πήρε ο ύπνος, ξύπνησα στις 10:00 το πρωί γιατί μου είχε ζητήσει ο γιος μου να τον ξυπνήσω για να πάει να παίξει μπάλα στην πλατεία. Το παιδί ετοιμάστηκε και γύρω στις 10:40 έφυγε. Εγώ άρχισα να κάνω βόλτες μες στο σπίτι και σκεφτόμουν αυτή την πρώτη συνομιλία. Για 10 λεπτά είχα θολώσει και γύριζε το μυαλό με αυτά που είχα ακούσει”.

Λίγο αργότερα περιγράφει τις στιγμές πριν σκοτώσει την άτυχη γυναίκα: “Πήγα στην κουζίνα, πήρα ένα μαχαίρι από το συρτάρι -μεγάλο, καφέ- και πήγα προς το δωμάτιο του γιου μας. Η πόρτα ήταν ξεκλείδωτη καθώς άκουσα τη συμβουλή του πεθερού και 15 μέρες πριν είχα αφαιρέσει τα κλειδιά από την πόρτα της για να μην κλειδώνεται μέσα.

Όταν πήρα το μαχαίρι με το δεξί χέρι μπήκα στο δωμάτιο της, εκείνη κοιμόταν ανάσκελα και απευθείας όρμηξα πάνω της, ξάπλωσα πάνω της και την κάρφωσα με την μύτη του μαχαιριού μία φορά στο λαιμό.

Εκείνη τότε ξύπνησε άρχισε να φωνάζει ‘πεθαίνω’ και με το αριστερό χέρι της έκλεισα το στόμα. Έτσι αριστερά από το κεφάλι της και με τα δυο μου χέρια της έκλεισα το στόμα γιατί φώναζε. Μετά από περίπου ένα λεπτό εκείνη σταμάτησε να αντιστέκεται και να φωνάζει”.

Πηγή: The Toc

Keywords
Τυχαία Θέματα