Γυναίκα καλεί την αστυνομία μετά από καβγά με τους γονείς της για τα βιντεοπαιχνίδια

Διότι αυτή είναι η δουλειά τους... Τι; Όχι;

Μέσω του CTV News πληροφορηθήκαμε ότι μια γυναίκα, ετών 25, κάλεσε την αστυνομία μετά από καβγά με τους γονείς της για τα video games.

Όλα ξεκίνησαν με ένα περίεργο τηλεφώνημα στο αστυνομικό τμήμα του Οντάριο, όπου μια νεαρή κάλεσε για βοήθεια, αφού προηγήθηκε έντονη διαφωνία με τους γονείς της για το πόσα λεφτά ξοδεύει στα βιντεοπαιχνίδια.

Η Ontario

Provincial Police, μετά από το περιστατικό, προχώρησε σε μια ανακοίνωση που έλεγε: "Είναι καλό να γνωρίζουν τα παιδιά σας και να ξεχωρίζουν τις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, σε οποιαδήποτε ηλικία και αν βρίσκονται."

Η αστυνομία της περιοχής χρειάζεται περίπου 30 λεπτά για να φτάσει στον χώρο απ'όπου έγινε το τηλεφώνημα, οπότε είναι πολύ φυσικό να μην θέλουν να σπαταλούν χρόνο σε ασήμαντα πράγματα.

Παρόμοιο περιστατικό υπήρξε και την πρώτη φορά που το εν λόγω τμήμα έβγαλε ανακοίνωση, καθώς στις αρχές του Δεκέμβρη, ένα εννιάχρονο κοριτσάκι κάλεσε εξαγριωμένο με τους γονείς του, που του ζήτησαν να καθαρίσει το δωμάτιό του.

Μετά το swatting, ήρθαν και αυτά. Τι άλλο θα δούμε..

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

IGN GreeceMonster Hunter: World - Assassin's Hood Gameplay VideoIGN Greece: Reviews Δεκεμβρίου 2018Killer7 - 2005 vs. 2018 Comparison Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα