Γρηγορίου: «Πριν αναλάβω πίστευα ότι η κατάσταση μπορούσε να είναι αναστρέψιμη»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Αν κάποια ομάδα άξιζε να πάρει τη νίκη νομίζω ότι αντικειμενικά ήμασταν εμείς. Παρόλα αυτά εκτός του ότι δεν πήραμε τη νίκη, γιατί μόνο αυτό μας ενδιέφερε, ακόμα και με την ισοπαλία δεν είχαμε καμία τύχη για να διατηρήσουμε μαθηματικές ελπίδες. Αντί να κερδίσουμε που θα ήταν το δίκαιο για το σημερινό παιχνίδι, βρεθήκαμε στο τέλος να υποστούμε μία ήττα η οποία εννοείται ότι είναι και καταδικαστική. Βέβαια, είναι πάρα πολύ στενάχωρη μέρα γιατί μία ιστορική ομάδα αποχαιρετάει τη Σούπερ Λιγκ».

Για το αν υπήρχε πρόβλημα με το γκολ

κατά τη διάρκεια της σεζόν, αλλά και τις μεταγραφικές ενισχύσεις του Ιανουαρίου: «Σήμερα θα έλεγα ότι ήταν το θέμα στο γκολ. Δεν είχαμε θέμα μόνο στο γκολ. Σε όλη αυτή τη διάρκεια υπήρχανε πάρα πολλές ατυχίες. Σχεδόν ενάμισι με δύο μήνες παίξαμε χωρίς τον βασικό μας τερματοφύλακα. Είχαμε ένα μήνα εκτός τον Εραμούσπε, γενικά σε κάθε παιχνίδι κάτι θα μας συνέβαινε. Για τις μεταγραφές σχετικό είναι. Ο Νάγκι βγήκε, αν θα έπαιζε κανονικά θα έβγαινε, ο Τούτου πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής, γενικά τα παιδιά προσπαθούσανε όσο μπορούσανε ανάλογα με το βαθμό ετοιμότητας που είχανε. Ξέχωρα από τις μεταγραφές εδώ μιλάμε για 29-30 παίκτες. Άρα λοιπόν στο σημερινό παιχνίδι ήταν το θέμα σκοραρίσματος γιατί σε άλλα παιχνίδια σκοράραμε, δεχόμασταν εύκολα γκολ. Μια εικόνα που θέλαμε να αλλάξουμε, σε αρκετά παιχνίδια ήμασταν καλύτεροι, δεν πήραμε αυτό που μας αναλογούσε και μοιραία όσο οδεύεις προς το τέλος είναι λογικό και να μειώνονται τα παιχνίδια και να μειώνετε η διαφορά, Φτάνεις σε ένα κομβικό σημείο που ουσιαστικά παίζεις με την πλάτη στον τοίχο και εννοείται πως από εκεί και πέρα δεν έχεις περιθώρια λάθους όπως κι έγινε».

Για τη δύσκολη αποστολή που είχε όταν ανέλαβε την ομάδα και αν βγήκαν στο γήπεδο αυτά που είχε στο μυαλό του: «Ανέλαβα μια δύσκολη αποστολή. Πάντα όταν μια ομάδα βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο είναι πάρα πολύ δύσκολο να ανατρέψεις μια κατάσταση. Πριν αναλάβω πίστευα ότι μπορούσε η κατάσταση να είναι αναστρέψιμη. Το είχα κάνει και με τον Ιωνικό πέρσι όπου ουσιαστικά έγινε αυτό στο τελευταίο παιχνίδι, αλλά και με τη Λαμία. Πήρα την απόφαση ότι θα έπρεπε να ρισκάρω με μια τέτοια ιστορική ομάδα, με αυτόν τον κόσμο. Ερχόμενος εδώ πέρα έγινε αυτό με τον κόσμο και για δύο μήνες δεν είχαμε τους φιλάθλους στο πλάι μας. Μετέπειτα γίνανε πάρα πολλά που πραγματικά και να θέλεις να προσπαθήσεις και να κάνεις τα πάντα, νομίζω ότι δεν φτιάχνουν όλα. Ήταν μοιραίο αυτό που έγινε σήμερα, ήταν η χαριστική βολή. Όμως όλο αυτό το διάστημα δεν έχω παράπονο γιατί πραγματικά τα παιδιά προσπαθούσανε, σε πάρα πολλά παιχνίδια ήμασταν άτυχοι. Πραγματικά δεν μας άφησε ποτέ αυτός ο βαθμός της ατυχίας να συνεχίσουμε έτσι όπως εμείς θα θέλαμε και όπως είχαμε προγραμματίσει».

Για τη φάση του πρώτου ημιχρόνου και αν είναι η εικόνα της σεζόν για τον ΠΑΣ: «Αν ανατρέξουμε και σε παλαιότερα παιχνίδια θα έχουμε να θυμηθούμε πάρα πολλά. Είναι πολύ δύσκολη η βραδιά για όλους. Αν θα μείνουμε μόνο στον παράγοντα ατυχίας, η επόμενη μέρα δεν θα είναι αντικειμενικά αυτή που θα πρέπει με καθαρό μυαλό και μάτια να δουν, όποιος και να είναι στο τιμόνι της ομάδας για να ξαναδημιουργήσει μια ομάδα η οποία θα επανέλθει όπως αρμόζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για το μέλλον του και αν θα ήθελε να παραμείνει στην ομάδα: «Εδώ και πάρα πολλά χρόνια, απέρριπτα προτάσεις ακόμα κι από Σούπερ Λιγκ. Δεν είμαι ακόμα σε θέση να πάω σε άλλο επίπεδο. Θα ήθελα να συνεχίσω και θα παραμείνω στη Σούπερ Λιγκ. Το ζητούμενο είναι ότι αυτή τη στιγμή μας ενδιαφέρει το τι θα κάνει αυτή η ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γρηγορίου, Πριν,grigoriou, prin