Γουότφορντ: Κερνάει δείπνο ο Ρανιέρι (vid)

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι επέστρεψε με χαμόγελο στο Αγγλικό ποδόσφαιρο. Υποσχέθηκε ότι θα πληρώσει το δείπνο της ομάδας αν καταφέρει να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα στο ντεμπούτο του απέναντι στην Λίβερπουλ.

O έμπειρος Ιταλός Κλάουντιο Ρανιέρι αντικατέστησε τον Σίσκο Μουνιόθ στον πάγκο της Γουότφορντ και έκανε τις προγραμματικές του δηλώσεις με λίγο χιούμορ.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν θα κερνάει πίτσα την ομάδα όπως έκανε στην Λέστερ το 2015

μετά από κάθε φορά που κρατούσαν το μηδέν στην άμυνα, ο Ρανιέρι απάντησε πως δεν θα κεράσει πίτσα αλλά ολόκληρο δείπνο στους παίκτες αν δεν δεχτούν γκολ με την Λίβερπουλ το μεσημέρι του Σαββάτου.

Will Claudio Ranieri buy Watford players a pizza if they keep a clean sheet against Liverpool? pic.twitter.com/TldqlQQTOd

Goal (@goal) October 13, 2021

Ο Ρανιέρι επιστρέφει στην Premier League μετά από δυόμισι χρόνια με τελευταία εμπειρία του το πέρασμα από τον πάγκο της Φούλαμ για δεκαεπτά παιχνίδια από τον Νοέμβριο του 2018 ως τον Φεβρουάριο του 2019.

Η Γουότφορντ αυτή την στιγμή έχει επτά βαθμούς και είναι στην 15η θέση της βαθμολογίας στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη όπου βρίσκεται η Μπέρνλι. Η Λίβερπουλ είναι δεύτερη με 15 βαθμούς στο -1 από την πρωτοπόρο Τσέλσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα