Γουόκαπ: “Μας αρέσουν τα δύσκολα, είμαι έτοιμος για σαράντα λεπτά!” (vid)

Ο Ολυμπιακός μπορεί στο ξεκίνημα κιόλας της σεζόν να είχε σερί δύσκολες αναμετρήσεις, όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι οι παίκτες του αισθάνονται ήδη… καταβεβλημένοι! Αντιθέτως, θα έλεγε κανείς, αν λάβει υπόψη του τα λεγόμενα του Τόμας Γουόκαπ στη NOVA, εν όψει του σημερινού (13/10, 21:15′, NS4HD) εντός έδρας αγώνα με την Μπαρτσελόνα για την 2η αγωνιστική της Euroleague.

Όπως τόνισε ο γκαρντ των “ερυθρόλευκων”, οι αναμετρήσεις που προηγήθηκαν με Παναθηναϊκό και Άρη τους “έφτιαξαν” κι ο ίδιος είναι έτοιμος για άλλα σαράντα λεπτά αγώνα!

Αρχικά, ερωτώμενος για το δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην Μπαρτσελόνα και το κύριο σημείο που πρέπει να εστιάσει ο Ολυμπιακός σε ό,τι αφορά στον αντίπαλο, απάντησε: “Σίγουρα πρέπει προσέξουμε την άμυνά μας απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολύ καλούς αντιπάλους. Πρέπει να δώσουμε σημασία σε όλες τις λεπτομέρειες”.

Σχετικά με τα σημαντικά προβλήματα απουσιών που έχει ο Ολυμπιακός εν όψει αυτής της αναμέτρησης και πόσο δύσκολο αυτά κάνουν το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, τόνισε: “Σίγουρα είναι δύσκολο να έχουμε απουσίες. Από την άλλη, όμως, στο τέλος κανείς δεν θα θυμάται ότι είχαμε απόντες. Όλοι θα θυμούνται το αποτέλεσμα. Πιστεύουμε σε αυτούς που θα παίξουν και ότι θα είμαστε έτοιμοι, όπως και να έχει η κατάσταση”.

Όσο για το αν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του αισθάνονται κουρασμένοι από το δύσκολο μέχρι τώρα πρόγραμμα στο ξεκίνημα της σεζόν ή είναι πολύ νωρίς να ειπωθεί κάτι τέτοιο, όπως και για το πόσο έτοιμος είναι ο ίδιος να παίξει άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι, ήταν ξεκάθαρος: “Είναι πολύ νωρίς για να πει κάποιος ότι είμαστε κουρασμένοι. Τα δύσκολα παιχνίδια μας αρέσουν. Ο κόσμος, η ατμόσφαιρα στο γήπεδο, αυτά είναι που αγαπάμε. Προσωπικά, είμαι έτοιμος για άλλα σαράντα λεπτά αγώνα!”

Keywords
Τυχαία Θέματα