Γουλβς-Μπέρνλι 1-0: Κέρδισε τον κακό της δαίμονα

H Γουλβς δυσκολεύτηκε πολύ στο πρώτο ημίχρονο απόπ την ασφυκτική πίεση των παικτών του Βενσάν Κομπανί και χρει’αστηκε να έρθει το 27ο λεπτό, για να απειλήσει για πρώτη φορά σοβαρά, με το αριστερό σουτ του Σαράμπια που πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Τράφορντ. Μπαίνοντας στο τελευταίο δεκάλεπτο, η Μπέρνλι είχε την σημαντικότερη φάση του αγώνα μέχρι εκείνο το σημείο, με τη διπλή επέμβαση του Μπέντλι (ντεμπούτο αντί του τραυματία Σα) στο 38ο λεπτό σε σουτ του Ροντρίγκες και του Μπράουνχιλ.

Το μοναδικό λάθος στην άμυνα, το πλήρωσε με γκολ

η ομάδα του Βενσάν Κομπανί, με τον Μπέργκε να χάνει τη μπάλα έξω από τη μεγάλη περιοχή, ο Κούνια πάσαρε στον Χουάνγκ και ο Κορεάτης πέτυχε το 1-0. Αυτό ήταν το 6ο γκολ σε 7 εντός έδρας εμφανίσεις του 27χρονου επιθετικού εφέτος στην Premier League.

Στην επανάληψη οι “λύκοι” διαχειρίστηκαν με εξαιρετικό τρόπο το υπέρ τους σκορ και ουσιαστικά απειλήθηκαν μόλις μία φορά, ένα σουτ του Βιτίνιο που πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Μπέντλι. Η Μπέρνλι παραμένει με το χειρότερο εκτός έδρας ρεκόρ στο πρωτάθλημα, με 8 ήττες στα 9 τελευταία παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων των τεσσάρων τελευταίων.

Keywords
Τυχαία Θέματα