Γουέστ Χαμ: Το άθλιο ρεκόρ του Ντέιβιντ Μόγες

Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα είναι στην κορυφή της Premier League μετά από ένα υπέροχο ξεκίνημα στη σεζόν και θα έχει ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ενόψει αυτής της αναμέτρησης, όταν ρίξει μια ματιά στο ρεκόρ του Μόγες απέναντι σε κορυφαίους συλλόγους. Ειδικότερα, όταν αντιμετωπίζει κάποια από τις Άρσεναλ, Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ.

Όπως αναφέρει το «London World», ο Σκωτσέζος δεν κατάφερε να νικήσει καμία από τις παραπάνω ομάδες στην έδρα τους στα 20 χρόνια που είναι προπονητής!

Λαμβάνοντας υπόψη τη θητεία του του σε Έβερτον, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σάντερλαντ και Γουέστ Χαμ, ο Μόγιες έχει αντιμετωπίσει τους τέσσερις αυτούς συλλόγους 70 φορές στην καριέρα του, με 49 ήττες και 21 ισοπαλίες.

Είναι εκπληκτικό που δεν έχει τύχει καν να κερδίσει σε κανένα από τα εκτός έδρας τέτοια ταξίδια του. Αν προσθέσουμε επίσης ότι η ομάδα του μετράει μόνο μία νίκη σε επτά εκτός έδρας παιχνίδια αυτή τη σεζόν – τη νίκη με 1-0 επί της Άστον Βίλα τον Αύγουστο – στο ενδεχόμενο που κάποιοι οπαδοί της Γουέστ Χαμ αισθάνονται αισιόδοξοι για τη Boxing Day, ίσως θα έπρεπε να το ξανασκεφτούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Μόγες,gouest cham, nteivint moges