Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο αναγεννημένος Μάρκους Ράσφορντ

«Φρέσκος» μετά από την καλή του παρουσία με την Αγγλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όπου σκόραρε τρεις φορές, ο Ράσφορντ ήταν μόνιμος κίνδυνος στα δεξιά της επίθεσης της Γιουνάιτεντ και «σφράγισε» το πέρασμά της στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ, με ένα από τα καλύτερα γκολ του την Τετάρτη. Αυτή ήταν άλλη μια απόδειξη ότι ο 25χρονος επέστρεψε στα καλύτερά του, μετά από μια άθλια προηγούμενη σεζόν. Η αυτοπεποίθηση του φάνηκε ότι έχει χτυπηθεί άσχημα, μετά από το χαμένο του πέναλτι στην ήττα της Αγγλίας από την Ιταλία στον τελικό του Ευρωπαϊκού

Πρωταθλήματος πέρυσι και η αιφνιδιαστική επιστροφή του Ρονάλντο στη Γιουνάιτεντ, είχε επίσης αντίκτυπο στη φόρμα του Ράσφορντ.

Ξεκίνησε μόνο σε 18 από τους 49 αγώνες της Γιουνάιτεντ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ σκόραρε μόνο πέντε γκολ σε μία πλήρως αποτυχημένη σεζόν για την ομάδα του, χωρίς τρόπαιο και με το χαμηλότερο σύνολο βαθμών από τότε που ξεκίνησε η Premier League, το 1992. Καθώς ο Ρονάλντο περιθωριοποιήθηκε υπό τον νέο προπονητή, τον Έρικ τεν Χαγκ, ο Ράσφορντ ανακάλυψε ξανά την προηγούμενη επιρροή του, ξεκινώντας στο βασικό σχήμα σε 16 από τους 22 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις και σκοράροντας εννέα γκολ. Κλήθηκε ξανά από τον προπονητή της Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ για το Παγκόσμιο Κύπελλο και σκόραρε εναντίον του Ιράν και δύο φορές εναντίον της Ουαλίας.

Ο Τεν Χαγκ, εν τω μεταξύ, επαίνεσε τον Ράσφορντ για την απόδοσή του στο ματς με τη Μπέρνλι. «Νομίζω ότι είναι σε εξαιρετική φόρμα και ελπίζω να διατηρήσει την εστίασή του», είπε ο Ολλανδός. «Οι επιδόσεις του βελτιώνονται πολύ από παιχνίδι σε παιχνίδι, είναι μια συνεχής απειλή και κάνει πολύ καλή αμυντική δουλειά. Ελπίζω και περιμένω να συνεχίσει με το ίδιο επίπεδο απόδοσης».

Keywords
Τυχαία Θέματα