Γουέστ Χαμ - Φούλαμ 1-0: Με Σούτσεκ και...Φαμπιάνσκι (hls)

Γουέστ Χαμ - Φούλαμ 1-0: Με Σούτσεκ και...Φαμπιάνσκι (hls)sdimolitΚυρ, 11/08/2020 - 01:00

Ένα γκολ του Τσέχου, Τόμας Σούτσεκ, στις καθυστερήσεις έκρινε το γειτονικό ντέρμπι του δυτικού Λονδίνου ανάμεσα σε Γουέστ Χαμ και Φούλαμ.

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγες ήταν πολύ καλύτερη στην αναμέτρηση έχοντας δύο δοκάρια αλλά και αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει, όμως η Φούλαμ είχε την τύχη να έχει σε πολύ καλό βράδυ τον Γάλλο τερματοφύλακα της Αλφόνς Αρεολά που έκανε καταπληκτικές επεμβάσεις.

Στο

91'+1' όμως δεν μπόρεσε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του και η ομάδα του Σκοτ Πάρκερ παρέμεινε στη 17η θέση της βαθμολογίας με μόλις μια νίκη και τέσσερις βαθμούς. Η ομάδα του Μόγες ανέβηκε στην 11η θέση επιστρέφοντας στις νίκες ύστερα από δύο ισοπαλίες και μια ήττα στα τελευταία τρία παιχνίδια.

Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα θα μπορούσε να είχε πάρει τουλάχιστον ένα βαθμό, όμως ο Λούκμαν έχασε πέναλτι με τον Φαμπιάνσκι να μπλοκάρει εύκολα την προσπάθεια του Άγγλου εξτρέμ.

 

 

 

 

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ West Ham - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ West Ham United ΑΓΓΛΙΑ Ένα γκολ του Σούτσεκ στις καθυστερήσεις έκρινε το γειτονικό ντέρμπι του δυτικού Λονδίνου ανάμεσα σε Γουέστ Χαμ και Φούλαμ. Έχασαν πέναλτι στην τελευταία φάση του αγώνα οι φιλοξενούμενοι. Article publish on Κυρ, 11/08/2020 - 01:00 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα