Λάζαρος: «Έπνιξα τη χαρά μου στο γκολ»! (vid)

Λάζαρος: «Έπνιξα τη χαρά μου στο γκολ»! (vid)ageorgiΣάβ, 11/07/2020 - 22:50

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος εξήγησε στην κάμερα του Novasports γιατί δεν πανηγύρισε το γκολ με τον Παναθηναϊκό. Τι είπε για τους «πράσινους».
«Έπνιξα τη χαρά μου, ήταν πολλά τα χρόνια στον Παναθηναϊκό, 4.5 χρόνια, οι αναμνήσεις, τα πρόσωπα, η υποδοχή των ανθρώπων του Παναθηναϊκού,

είναι φίλοι μου, με παίρνουν τηλέφωνο στις καλές και πιο πολύ στις κακές στιγμές. Αυτό έπρεπε να κάνω, έτσι ένιωθα. Όταν ήμουν στις μεγάλες ομάδες και ερχόταν κάποια ήττα, οι φίλαθλοι αλλά και οι αντίπαλοι έλεγαν ότι αυτός δεν είναι ο Παναθηναϊκός που ξέρουμε. Εγώ δεν θα το κάνω ποτέ αυτό, όποιος έχει περάσει από αυτές τις ομάδες ξέρει πόσο ζυγίζει η φανέλα και πόση πίεση υπάρχει, οπότε όποιος δεν έχει περάσει από εκεί καλύτερα να μη μιλάει», τόνισε ο σκόρερ του Ατρόμητου.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ατρόμητος - Ποδόσφαιρο Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ατρόμητος ΕΛΛΑΔΑ Λάζαρος: «Έπνιξα τη χαρά μου στο γκολ»! Submitted by ageorgi on Σάβ, 11/07/2020 - 22:50 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/LAZAROS_PANHGYRIA_071120.mp4 ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος εξήγησε στην κάμερα του Novasports γιατί δεν πανηγύρισε το γκολ με τον Παναθηναϊκό. Τι είπε για τους «πράσινους». ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ατρόμητος Ατρόμητος - Ποδόσφαιρο Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος εξήγησε στην κάμερα του Novasports γιατί δεν πανηγύρισε το γκολ με τον Παναθηναϊκό. Τι είπε για τους «πράσινους».
Article publish on Σάβ, 11/07/2020 - 22:50 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα