Γουάτσον: «Έκλεισε» τις 20 εκ των 24ων καταγγελιών σεξουαλικής παρενόχλησης εναντίον του

Τις 20 από τις 24 αγωγές που έχουν γίνει εναντίον του για σεξουαλική παρενόχληση «έκλεισε» ο Ντεσόν Γουάτσον, όπως ενημέρωσε την Τρίτη (21/6) ο δικηγόρος Τόνι Μπάζμπι.

Σύμφωνα με την τοποθέτησή του, ο σταρ του NFL ήρθε σε συμβιβασμό σχεδόν με όλες τις γυναίκες που τον έχουν καταγγείλει, πλην τεσσάρων.

Από τις 16 Μαρτίου 2021 μέχρι και σήμερα έχουν υποβληθεί 25 αγωγές εναντίον του 26χρονου κουόρτερμπακ, με την κατηγορία της ανάρμοστης συμπεριφοράς και της σεξουαλικής επίθεσης κατά τη διάρκεια συνεδριών μασάζ. Από αυτές μία απορρίφθηκε από την ενάγουσα όταν ο δικαστής αποφάσισε ότι η αναφορά της έπρεπε να τροποποιηθεί με το όνομά της.

Αξίζει να σημειωθεί πως η πρώτη γυναίκα που τον κατήγγειλε, Άσλεϊ Σολίς, είναι ανάμεσα στις τέσσερις που αποφάσισαν να μη συμβιβαστούν με τον άσσο των Κλίβελαντ Μπράουνς.

Για την ώρα η ομάδα του Γουάτσον συνεχίζει να τον υπολογίζει κανονικά. Άλλωστε δαπάνησε πολλούς πόρους για να τον αποκτήσει με ανταλλαγή από τους Χιούστον Τέξας, ενώ τον έχει «δέσει» και με συμβόλαιο πέντε ετών αξίας 230 εκατομμυρίων δολαρίων…

Keywords
Τυχαία Θέματα