Γκραν Κανάρια-Τσεντεβίτα Ολύμπια 90-82: Νίκη-πρόκριση για τους νησιώτες

Γκραν Κανάρια-Τσεντεβίτα Ολύμπια 90-82: Νίκη-πρόκριση για τους νησιώτεςgdouskasΠέμ, 11/19/2020 - 00:02

Στις δύο πρώτες περιόδους η Γκραν Κανάρια έβρισκε λύσεις από τη ρακέτα, αφού Μπαλτσερόφσκι και Ντιόπ δεν είχαν αντίπαλο δέος, στον αντίποδα η περιφερειακή γραμμή της Τσεντεβίτα Ολύμπια, προεξάρχοντος του Πέρι, είχε πρωταγωνιστικό λόγο, με τις ομάδες να πηγαίνουν στην ανάπαυλα με σκορ 41-40 και την ισπανική ομάδα να έχει να επιδείξει 8 κοψίματα στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ισπανοί οικοδόμησαν σημαντικές διαφορές δύο φορές, μία

στο τρίτο δεκάλεπτο με 11 πόντους με τους φιλοξενούμενους να επιστρέφουν, κι άλλη μία στο τέταρτο με το σύνολο του Γκόλεματς να μην έχει απαντήσεις αυτή τη φορά.

Για τους νικητές ο Κοστέλο ήταν εντυπωσιακός με 16 πόντους, 8 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 4 κοψίματα, από 14 πόντους είχαν Αλμπισί και Ντιόπ, 13 ο Οκόγε, 12 ο Ντίμσα.

Στον αντίποδα η μεγαλειώδης εμφάνιση του Πέρι με 25 πόντους και 7 ασίστ δεν ήταν αρκετή, με τον Μπλάζιτς να προσθέτει 22 πόντους και τον Μπράουν 12.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Eurocup - ΜΠΑΣΚΕΤ Gran Canaria - Μπάσκετ Cedevita Olimpija Ljubljana - Μπάσκετ Off Off gdouskas Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Gran Canaria ΔΙΕΘΝΕΙΣ Μια θέση στο top 16 του Eurocup εξασφάλισε η Γκραν Κανάρια, επικρατώντας στην Ισπανία της σλοβενικής ομάδας στον όμιλο του Προμηθέα. Article publish on Πέμ, 11/19/2020 - 00:02 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα