Νίκη πρωτιάς η Ιταλία, νίκη παρηγοριάς η Ολλανδία (hl)

Νίκη πρωτιάς η Ιταλία, νίκη παρηγοριάς η Ολλανδία (hl)tbairaktΤετ, 11/18/2020 - 23:40

Η Ιταλία νίκησε την Βοσνία στο Σεράγεβο και βγήκε πρώτη στον 1ο Όμιλο του Nations League, με την Ολλανδία να νικά την Πολωνία αλλά να μένει δεύτερη.


Αναλυτικά:


ΒΟΣΝΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ 0-2
Στο «Γκρμπαβίτσα» του Σεράγεβο η Ιταλία νίκησε με 2-0 την Βοσνία

και πήρε πανηγυρικά την πρωτιά στον όμιλο. Η Βοσνία έμεινε τελευταία και υποβιβάστηκε στην 2η κατηγορία.
Πρώτη καλή στιγμή για την Ιταλία στο 6’ με το σουτ του Μπελότι από πλεονεκτική θέση να φεύγει άουτ. Στο 15’ ο Μπελότι απείλησε με κεφαλιά που πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Πίριτς.
Στο 22’ όμως ο επιθετικός της Σκουάντρα Ατζούρα δεν λάθεψε μετά από πάσα του Ινσίνιε και άνοιξε το σκορ για το 0-1 της Ιταλίας.
Και πάλι σουτ του Μπελότι στο 36’ έσωσε ο Πίριτς.
Ένα λεπτό μετά ο Ντοναρούμα είπε όχι σε σουτ του Πρέβλιακ.
Στο 39’ σουτ του Ινσίνιε βρήκε το δοκάρι του Πίριτς.
Στην επανάληψη η Βοσνία απείλησε στο 47’ αλλά το σουτ του Τάταρ έφυγε άουτ.
Την ίδια κατάληξη είχε σουτ του Μπελότι στο 50’.
Στο 60’ μετά από κόρνερ του Μπεράρντι, η κεφαλιά του Ατσέρμπι έφυγε λίγο άουτ.
Στο 68’ η Ιταλία έκανε το 0-2 όταν μετά από πάσα του Λοκατέλι, ο Μπεράρντι με σουτ νίκησε τον Πίριτς, σφραγίζοντας ουσιαστικά τη νίκη.


ΒΟΣΝΙΑ: Πίριτς, Τσόρλουκα, Χατζικαντούνιτς, Σανιτσάνιν, Κάντουσιτς (79’ Τοντόροβιτς), Τσίμιροτ, Πιάνιτς (76’ Ντανίλοβιτς), Γκότζακ, Τάταρ (79’ Ραχμάνοβιτς), Πρέβλιακ (79’ Χάτζιτζ), Κρούνιτς (71’ Λόντσαρ).
ΙΤΑΛΙΑ: Ντοναρούμα, Φλορέντσι (46’ Ντι Λορέντζο), Ατσέρμπι, Μπαστόνι, Έμερσον, Μπαρέλα, Ζορζίνιο, Λοκατέλι, Μπεράρντι (82’ Μπερναρντέσκι), Μπελότι (82’ Λαζάνια), Ινσίνιε (93' Καλάμπρια).

ΠΟΛΩΝΙΑ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ 1-2
Στο «Σιλέσιαν Στέντιουμ» του Χορζόφ, η Ολλανδία νίκησε με ανατροπή 1-2 την Πολωνία αλλά έμεινε στην δεύτερη θέση με τους ηττημένους στην 3η.
Οι Πολωνία προηγήθηκε νωρίς, μόλις στο 6ο λεπτό, με γκολ του Τζόζβιακ μετά από ωραία ατομική ενέργεια και σουτ μέσα από την περιοχή.
Στο 11’ ο Φαμπιάνσκι είπε όχι σε σουτ του Βαϊνάλντουμ, ενώ στο 13’ ο Μάλεν από πλεονεκτική θέση αστόχησε.
Την ίδια κατάληξη είχε σουτ του Μάλεν στο 33’ από το σημείο του πέναλτι.
Στο 39’ ο Φαμπιανσκί απέκρουσε σουτ του Ντεπάϊ.
Στην επανάληψη στο 63΄σουτ του Ντεπάϊ απέκρουσε εντυπωσιακά ο Φαμπιανσκί.
Στο 65’ σουτ του Κλάσεν έφυγε λίγο έξω από τα δοκάρια του Φαμπιανσκί.
Στο 76’ όμως ο Μπέντναρεκ ανέτρεψε τον Βαϊνάλντουμ στην περιοχή και η Ολλανδία κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ντεπάϊ που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.
Η Ολλανδία γύρισε το ματς στο 84’ όταν μετά από πάσα του Μπέργκχαους, ο Βαϊνάλντουμ έκανε το 1-2.

 


ΠΟΛΩΝΙΑ: Φαμπιανσκί, Κετζιόρα, Γκλικ, Μπέντναρεκ, Ρέτσα (81’ Ρίμπους), Κλιχ, Κρικόβιακ (71’ Λινέτι), Πλατσέτα (76’ Γκροζίκι), Ζιελίνσκι (70’ Μόντερ), Γιόζβιακ, Λεβαντόφσκι (46’ Πιόντεκ).
ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Κρουλ, Χατεμπούρ (57’ Ντάμφρις), Ντε Φράϊ, Μπλιντ, Φαν Άανχολτ (71’ Βάϊνταλ), Κλάασεν (70’ Ντε Μπέκ), Βαϊνάλντουμ, Φρένκι ντε Γιονγκ, Στενγκς (71’ Μπεργκχάους), Ντεπάϊ, Μάλεν.

 

 

 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Nations League - Ποδόσφαιρο Off Off tbairakt Off Off ΔΙΕΘΝΕΙΣ Η Ιταλία νίκησε την Βοσνία στο Σεράγεβο και βγήκε πρώτη στον 1ο Όμιλο του Nations League, με την Ολλανδία να νικά την Πολωνία αλλά να μένει δεύτερη. Article publish on Τετ, 11/18/2020 - 23:40 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα