Γκουαρντιόλα: “Προτεραιότητα είναι ο Ολυμπιακός”

Γκουαρντιόλα: “Προτεραιότητα είναι ο Ολυμπιακός”tnalΔευ, 11/02/2020 - 12:24

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα τόνισε πως η προσοχή όλων στη Μάντσεστερ Σίτι έχει στραφεί στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και πως η Λίβερπουλ μπορεί να περιμένει. Ο Καταλανός τεχνικός ξεκαθάρισε πως θα ασχοληθεί με τη μεγάλη αναμέτρηση του αγγλικού πρωταθλήματος, μετά το ματς με τους “ερυθρόλευκους”.

Αρχικά, ο Γκουαρντιόλα

δήλωσε: “Έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία -όχι για να προκριθούμε- αλλά εάν έχουμε εννέα βαθμούς, έχει σχεδόν τελειώσει. Θα χρειαζόμαστε ακόμη έναν βαθμό, ακόμη μια νίκη για να προκριθούμε. Στην έδρα μας πρέπει να κερδίσουμε, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Τώρα είναι ο Ολυμπιακός. Ήταν σε θέση να νικήσει τη Μαρσέιγ στην έδρα του. Πρέπει να προετοιμαστούμε καλά και μετά έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε για την Κυριακή”.

Στη συνέχεια, ο Καταλανός τεχνικός συμπλήρωσε: “Μια ημέρα θα πετύχουμε περισσότερα γκολ. Το πιο σημαντικό είναι ότι δημιουργούμε τις ευκαιρίες. Είχαμε 16 σουτ, οκτώ στην εστία, και αυτό είναι πολύ. Έχουμε παίξει αυτήν τη σεζόν χωρίς επιθετικούς, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε να παίξουμε καλύτερα και να το κάνουμε ξανά και ξανά. Θα βρούμε τη σωστή στιγμή για να κάνουμε”.

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Manchester City - Ποδόσφαιρο Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Manchester City ΑΓΓΛΙΑ Ο Πεπ Γκουαρντιόλα τόνισε πως η προσοχή όλων στη Μάντσεστερ Σίτι έχει στραφεί στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και πως η Λίβερπουλ μπορεί να περιμένει. Article publish on Δευ, 11/02/2020 - 12:24 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα