Γκόραν Τόμιτς: “Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ δυνατή επιθετική γραμμή”

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τη Ριέκα στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων για τα play off του Conference League.

Ο προπονητής της κροατικής ομάδας, Γκόραν Τόμιτς, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, στάθηκε -μεταξύ άλλων- στην επιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του… 

Για το αν μίλησε με κάποιον

από τους παίκτες που συνδέουν τον ΠΑΟΚ και τη Ριέκα, όπως ο Τσόλακ ή ο Μίσιτς, είπε: “Έχουμε λάβει τις πληροφορίες για τον ΠΑΟΚ, όλα όσα θέλαμε να μάθουμε. Έχουμε ετοιμαστεί δεόντως και έχουμε πληροφορηθεί από τους πρώην παίκτες όπως και από τα ΜΜΕ. Γνωρίζουμε ότι πρέπει για τον ΠΑΟΚ. Είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα”.

Για το αν είναι μια κίνηση τακτικής από πλευράς του οι δηλώσεις ότι ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί ή αν το πιστεύει, είπε: “Ο πρώτος λόγος είναι ότι είμαι ρεαλιστής, είναι γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί. Έχει πολύ καλούς και ποιοτικούς παίκτες, μας περιμένει ένα δύσκολο ματς. Επίσης από την άλλη πλευρά, έχουμε και εμείς καλούς παίκτες, ήρθαμε για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα”.

Για το αν ξεχωρίζει κάποιον από τους παίκτες του ΠΑΟΚ και για το τι έχει να πει για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, είπε: “Γενικά δεν θα ήθελα να ξεχωρίσω κάποιον από τους παίκτες του ΠΑΟΚ, όλοι τους είναι πολύ δυνατοί. Είναι γνωστό ότι ο ΠΑΟΚ έχει πολύ δυνατή επιθετική γραμμή. Χαίρομαι που θα αντιμετωπίσουμε μια τέτοια μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ και έναν προπονητή με τόσες παραστάσεις και επιτυχίες”.

Για τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η Ριέκα και για το αν σκέφτεται να κάνει αλλαγές, είπε: “Έχουμε κάποιες απουσίες εκτός προγράμματος. Αυτά είναι τα αποτελέσματα του προηγούμενου αγώνα που ήταν πολύ απαιτητικός. Εμείς πρέπει να βρούμε τρόπο να συνεχίσουμε ότι προβλήματα να έχουμε. Είναι μεγάλες οι απώλειες για εμάς, αλλά έχουμε και άλλους παίκτες ποιοτικούς για να τους αντικαταστήσουν”.

Για το αν έπαιξε εναντίον του ΠΑΟΚ όταν αγωνίστηκε στην ΑΕΚ πριν από 24 χρόνια, είπε: “Όχι δεν έτυχε να παίξω με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αγωνίστηκα στην ΑΕΚ το 1998”.

Keywords
Τυχαία Θέματα