Γκλάντμπαχ: Ονορά ο αντί-Χόφμαν

Ο Φρανκ Ονορά είναι ο παίκτης που επέλεξε η Γκλάντμπαχ για να καλύψει το κενό που άφησε ο υπέρ-πολύτιμος Γιόνας Χόφμαν ο οποίος μετακόμισε στην Λέβερκουζεν.

Franck #Honorat: „Ich bin sehr glücklich, hier zu sein und freue mich darauf, alle Spieler, den Verein und all die neuen Dinge, die noch kommen werden, kennenzulernen und auf dem Platz loszulegen.“#DieFohlen pic.twitter.com/VHNNVPCvA1

— Borussia (@borussia) July
11, 2023

Ο Ονορά αποκτήθηκε από την Μπρεστ και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Γερμανικό σύλλογο ως το καλοκαίρι του 2028. Η Γκλάντμπαχ εισέπραξε 10 εκατομμύρια από την παραχώρηση του Χόφμαν και 8 από αυτά θα δοθούν στους Γάλλους για τον Ονορά.

Herzlich willkommen bei Borussia, Franck!

Borussia hat Franck #Honorat vom französischen Erstligisten Stade Brest verpflichtet. Der 26-jährige Offensivspieler hat einen Vertrag bis 2028 unterschrieben.#FohlenFamilie

— Borussia (@borussia) July 11, 2023

Πέρσι έπαιξε σε 35 επίσημους αγώνες με την Μπρεστ και σημείωσε 6 γκολ ενώ έδωσε και 6 ασίστ.

“Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και ανυπομονώ να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου, την ομάδα και ό,τι άλλο νέο παρουσιαστεί και φυσικά ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο” δήλωσε το νέο απόκτημα της Μπορούσια.

Keywords
Τυχαία Θέματα