Άρης: Ετοιμάζεται για τη μετά Μπράμπετς εποχή

Πολύ κοντά στη μετακόμιση από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και από τον Άρη στον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Γιακούμπ Μπράμπετς και ήδη οι διοικούντες την “κίτρινη” ΠΑΕ ετοιμάζουν τη διάδοχη κατάσταση για το κέντρο άμυνας της ομάδας. Ονόματα παικτών υπάρχουν ήδη στην ατζέντα και μάλιστα οι πληροφορίες λένε ότι γίνονται και σχετικές συζητήσεις. Ο λόγος για τους Λίντσεϊ Ρόουζ και Βίκτορ Ρουίθ.

Ο πρώτος έχει δέσιμο

με την ομάδα από το προηγούμενο πέρασμά του από αυτήν. Τον γνωρίζουν καλά στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και γνωρίζει κι αυτός πολύ καλά το περιβάλλον. Ανήκει στη Λέγκια Βαρσοβίας και η συζήτηση αφορά στον τρόπο, που θα αφήσει την πολωνική ομάδα για να επιστρέψει στους “κίτρινους”.

Όσο για τον δεύτερο, ο Ισπανός παίκτης μετράει συνολικά 287 συμμετοχές στη La Liga και έχει εμπειρία από αγώνες στο Europa, αλλά και στο Champions League. Τελευταίος σταθμός γι’ αυτόν ήταν η Ρεάλ Μπέτις. Είναι χωρίς ομάδα αυτό το διάστημα, ευρισκόμενος στα 34 του χρόνια.

Κατέφθασε ο Ζιλ

Στο μεταξύ, στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από σήμερα (11/7) το απόγευμα ο Ζαν Ζιλ. Ο Καμερουνέζος αμυντικός μέσος αναμένεται να περάσει αύριο από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Εφόσον όλα είναι καλά, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη.

Ο Ζιλ επρόκειτο να έρθει χθες στην Ελλάδα, όμως, κάποια γραφειοκρατική διαδικασία καθυστέρησε την άφιξή του κατά μία ημέρα. Έφτασε στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” λίγο μετά τις 20:00 απόψε. Έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τη διοίκηση της ΠΑΕ Άρης, ενώ πήρε την ελευθέρας του από την πολωνική Γκόρνικ, όπου ανήκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα