Γκλάντμπαχ-Ίντερ 2-3: Είχε Λουκάκου και VAR (vid)

Γκλάντμπαχ-Ίντερ 2-3: Είχε Λουκάκου και VAR (vid)gliorisΤετ, 12/02/2020 - 00:10

Ματς χωρίς αύριο ήταν αυτό στη Γερμανία για την Ίντερ κόντρα στη Γκλάντμπαχ, καθώς σε περίπτωση που η ομάδα του Αντόνιο Κόντε δεν επικρατούσε θα αποκλειόταν πριν από τη φάση των "16" στο Τσάμπιονς Λιγκ για τρίτη διαδοχική σεζόν.Την ίδια ώρα οι Γερμανοί σε περίπτωση νίκης θα εξασφάλιζαν και μαθηματικά την παρουσία τους στη νόκ άουτ φάση της διοργάνωσης.  
Το ματς άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τους Ιταλούς που πήραν γρήγορα το προβάδισμα με το τέρμα

του Ματέο Νταρμιάν στο 17ο λεπτό, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε τη συνεργασία του Λουκάκου με τον Γκαλιαρντίνι για να βάλει μπροστά τους "νερατζούρι". 

Οι φιλοξενούμενοι δε μπόρεσαν να "χτίσουν" τη συνέχεια του πρώτου μέρους πάνω σε αυτό το γκολ, αφού εκτός από τις ευκαιρίες για να πετύχουν και δεύτερο τέρμα, έχασαν και τον έλεγχο του αγώνα από το 35ο λεπτό και μετά. Οι γηπεδούχοι άσκησαν πίεση και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στην εκπνοή των καθυστερήσεων με κεφαλιά του Πλεά.  

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν θρίλερ. Ο Ρομέλο Λουκάκου πέτυχε δύο γκολ στο 64ο και 73ο λεπτό για να "χτίσει" διαφορά που έμοιαζε ασφαλείας για την Ίντερ, καθώς απέμεναν 17 λεπτά για τη συμπλήρωση του ενενηντάλεπτου. Ωστόσο ο Πλεά εξέφρασε την αμφισβήτηση του μόλις 3 λεπτά αργότερα  μειώνοντας σε 3-2 και ο Κόντε με τους ποδοσφαιριστές του έφτασαν "λίγο πριν το έμφραγμα" όταν ο ίδιος ποδοσφαιριστής έστειλε ξανά τη μπάλα στα δίχτυα στο 85ο λεπτό. Η εξέταση του βίντεο έδειξε ότι ο Εμπολό που ήταν οφσάιντ επηρέαζε τον Σαμίρ Χαντάνοβιτς κι έτσι το γκολ δε μέτρησε. 

Το τέλος της αναμέτρησης προκάλεσε τη βαθιά ανακούφιση των Ιταλών που μετά την πρώτη τους νίκη στον όμιλο, καλούνται να επικρατήσουν και την τελευταία αγωνιστική εντός έδρας της Σαχτάρ και παράλληλα η Ρεάλ Μαδρίτης να νικήσει τη Γκλάντμπαχ για να πανηγυρίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Γκλάντμπαχ από την πλευρά της, που παραμένει στην κορυφή του ομίλου, για να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στους "16" της διοργάνωσης καλείται να μην ηττηθεί την τελευταία αγωνιστική στην Ισπανία από τη Ρεάλ Μαδρίτης 

Βαθμολογία
Γκλάντμπαχ   8
Σαχτάρ           7
Ρεάλ Μ.         7
Ίντερ              5

Επόμενη αγωνιστική
Ίντερ - Σαχτάρ, Ρεάλ Μ.-Γκλάντμπαχ

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Champions League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Borussia M'gladbach - Ποδόσφαιρο Inter Milano - Ποδόσφαιρο Off Off glioris Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Borussia M'gladbach ΔΙΕΘΝΕΙΣ Η Ίντερ πήρε τη νίκη που έψαχνε κόντρα στη Γκλάντμπαχ για να μείνει "ζωντανή" στην πρόκριση στην φάση των "16" και τα πάντα στο δεύτερο όμιλο θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική. Article publish on Τετ, 12/02/2020 - 00:10 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα