Γκλάντμπαχ-Μπάγερν Μονάχου 1-1: Έ(χ)ασαν βαθμούς οι “Βαυαροί” (hls)

Οι παίκτες του Χάτερ ξεκίνησαν πολύ δυναμικά στο παιχνίδι, δημιούργησαν ευκαιρίες για γκολ και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης με υπέροχο σουτ του Πλεά που κατέληξε στην κάτω δεξιά γωνία του Μάνουελ Νόιερ.

Στην συνέχεια η Μπάγερν Μονάχου ισορρόπησε το παιχνίδι, επέβαλε τον ρυθμό της παίζοντας ποδόσφαιρο κατοχής και απάντησε στο γκολ της Γκλάντμπαχ στο 42ο λεπτό του αγώνα με τον συνήθη ύποπτο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Στην επανάληψη η

ομάδα του Νάγκελσμαν ήταν αυτή που κυριαρχούσε στον αγωνιστικό χώρο, όμως βρήκαν μπροστά τους έναν εκπληκτικό Ζόμερ. Παρά το γεγονός πως και οι δύο σύλλογοι δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ, δεν μπόρεσαν να τις αξιοποιήσουν και το παιχνίδι έληξε ισόπαλο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Γκλάντμπαχ: Ζόμερ, Λάινερ, Γκίντερ, Ελβέντι, Σκάλι, Κράμερ, Νόιχαους (90+1′ Μπένες), Χέρμαν ( 64′ Χόφμαν), Στιντλ, Βολφ (72′ Μπένετς), Πλεά (64′ Τουράμ)

Μπάγερν: Νόιερ, Στάνισιτς (82′ Σαρ), Ουπαμεκανό, Σούλε, Ντέιβις, Κίμιχ, Γκορέτσκα, Σανέ (75′ Κομάν), Μίλερ (82′ Τσούπο – Μοτίνγκ), Γκνάμπρι (75′ Μουσιάλα), Λεβαντόφσκι

Keywords
Τυχαία Θέματα