ΠΑΟΚ: Σκάει βόμβα με Κλάεσον!

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του επιθετικού Βίκτορ Κλάεσον της Κράσνονταρ. Κίνηση που ανεβάζει την ποιότητα της επιθετικής γραμμής.

Μια «ανάσα» από την απόκτηση του 29χρου Βίκτορ Κλάεσον της Κράσνονταρ βρίσκεται ο Δικέφαλος.

Μεταγραφικό «χτύπημα» που τους ανεβάζει επίπεδο ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν οι «ασπρόμαυροι». Ο Σουηδός άσος βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων των ανθρώπων του ΠΑΟΚ

για την μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας.

Ο Δικέφαλος κινείται μεθοδικά, προκειμένου να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή με αγορά! Η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται τη δεδομένη στιγμή στα 11 εκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα, η υψηλότερη τιμή του έφτασε μέχρι και τα 18 εκατομμύρια.

Ο ποδοσφαιριστής πήρε μεταγραφή από την Έλφσμποργκ τον Ιανουάριο του 2017, έναντι δύο εκατομμυρίων ευρώ. Αγωνίζεται κυρίως ως αριστερό εξτρέμ, ενώ έχει την ευχέρεια να παίξει και ως  φορ.

Σε επίπεδο εθνικών ομάδων, έχει καταγράψει 50 συμμετοχές με 10 γκολ στην Εθνική Σουηδίας. Πέρσι μέτρησε 33 συμμετοχές, ενώ σημείωσε οχτώ γκολ και έξι ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Το συμβόλαιό του με την ομάδα της Ρωσίας ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κλάεσον δεν είναι…άγνωστος στην Τούμπα. Την περσινή σεζόν τέθηκε αντιμέτωπος με τους «ασπρόμαυρους» στα προκριματικά του Champions League, ενώ σκόραρε και κόντρα στον Δικέφαλο. Αγωνίστηκε ως βασικός και στα δύο παιχνίδια.

Διαβάστε ακόμη: 

ΠΑΟΚ: Οι επιλογές Λουτσέσκου ενόψει Ριέκα!

Σβαμπ: Το μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ ενόψει Ριέκα

Κορονoϊός: 3.493 κρούσματα, 24 θάνατοι και 235 διασωληνωμένοι

Νίκος Τοσκίτσης για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα