Γκενκ-Γάνδη 2-2: Ισοπαλία σε ντερμπάρα ευρωπαίων! (highlights)

Στο πρώτο ημίχρονο η Γάνδη κατάφερε να αιφνιδιάσει την Γκενκ στο 12ο λεπτό όταν και προηγήθηκε με γκολ του Τισουνταλί ύστερα από ασίστ του Φοφανά από τα αριστερά. Ωστόσο η χαρά των φιλοξενούμενων κράτησε μόλις εννιά λεπτά.

Η Γκενκ ισοφάρισε με τον Σορ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε ασταθή έξοφο του Ρουφ σε σέντρα του Πέιντσιλ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ανυπεράσπιστης εστίας για το 1-1. Έκτοτε η Γκενκ είχε κι άλλες καλές στιγμές αλλά το ισόπαλο σκορ έμεινε

ως το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερι ημόχρονο η ομάδα του Βράνκεν μπήκε δυνατά και με τον εκπληκτικό Γίρα Σορ ανέτρεψε την κατάσταση στο 51′ κάνοντας το 2-1. Εν συνεχεία η Γάνδη προσπάθησε να ανεβάσει στροφές και είχε κάποιες ευκαιρίες κυρίως με τον Σαμουάζ.

Στη συνέχεια το ματς κινούνταν στην κόψη του ξυραφιού, ώσπου στο 92′ ο Αροκοντάρε τραυματίστηκε στο κεφάλι και αναγκάστηκε να αποχωρήσει αφήνοντας την Γκενκ με δέκα παίκτες.

Το γεγονός αυτό εκμεταλλεύτηκε η Γάνδη η οποία κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 100′ και πάλι με τον Τισουνταλί από σουτ του Γκάντελμαν και κόντρα στο σώμα του. Το τελικό 2-2 άφησε με γλυκόπικρη γεύση τις δύο ομάδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα