"Γκέλαρε" και με ...VAR η Φέγενορντ! (video)

Πολύτιμο βαθμολογικό έδαφος έχασε η Φέγενορντ στην "κούρσα" τίτλου, καθώς η ομάδα του Ρότερνταμ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Βίλεμ στο "Koning Willem II Stadion". Η Φέγενορντ έμεινε στην τρίτη θέση της Eredivisie και 7 βαθμούς μακριά από την πρωτοπόρο PSV, ενώ η Βίλεμ πήγε στην 11η θέση με 9 βαθμούς.

Σε ένα μέτριο, ποιοτικά, παιχνίδι, η Φέγενορντ αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα στο επιθετικό κομμάτι και δεν απείλησε ιδιαίτερα
τους γηπεδούχους, ενώ με τη βοήθεια του VAR κέρδισε πέναλτι στο 72' μετά από ανατροπή του Βαν Ντερ Χέιντεν από τον Μάισκνερ.

Ο Στίβεν Μπέρχαους ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Βίλεμ στο 73ο λεπτό, όμως αυτό το γκολ δεν ήταν αρκετό για να "αποδράσει" η Φέγενορντ με το "τρίποντο" από το Τίλμπουρχ.

Στο 85ο λεπτό, ο Μαλάσια έπαιξε με τη ...φωτιά και "κάηκε". Ο νεαρός μπακ της Φέγενορντ έχασε τη μπάλα έξω από την περιοχή από τον Αβντιγιάι και ο Κοσσοβάρος με πάσα βρήκε τον Φραν Σολ στη μεγάλη περιοχή. Ο Ισπανός δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει το γκολ της ισοφάρισης, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1 στο Τίλμπουρχ.

Στον πάγκο έμεινε ο Δημήτρης Κολοβός της Βίλεμ.

Βίλεμ ΙΙ - Φέγενορντ 1-1

Σκόρερ: 85' Σολ - 73' Μπέρχαους

Κίτρινες κάρτες: 36' Γιόνχ, 60' Λίφτινκ, 73 Μάισνερ, 79' Κρίστινσον - 3' Μαλάσια, 76' Κλάσι

Βίλεμ ΙΙ ( Άντρι Κόστερ): Βαλενρόιτερ, Μάισνερ (79' Κρου), Λιούις, Ντάνκερλουι, Χέρκενς, Γιόνχ (79' Κρίστινσον), Κράουλι, Οζμπιλίζ (50' Σαντίκι), Σολ, Αβντιγιάι

Φέγενορντ (Τζιοβάνι Φαν Μπρόνκχορστ): Φέρμερ, Φαν Ντερ Χέιντεν, Σεν Τζαστ, Μποτέχιν, Μαλάσια, Κλάσι, Βιλένα, Φαν Πέρσι (74' Τούρνστρα), Γιόργκεσεν, Μπερχάους, Λάρσον (81' Φαν Μπέκ)
Keywords
Τυχαία Θέματα