Ισοπαλία στη Λαμία

Χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα παρέμειναν Λαμία και ΟΦΗ μετά το 1-1 ανάμεσα στις δύο ομάδες που βρίσκονται χαμηλά στην βαθμολογία. Άνοιξε το σκορ ο Νεϊρα, έκλεισε το σκορ ο Μπαράλες με πέναλτι.

Πρώτο ημίχρονο

Πολλά λάθη και ζέστη...Μία αξιόλογη φάση με τον Πλατέλλα για τον ΟΦΗ

Κακό ματς στο πρώτο ημίχρονο, με αρκετές διακοπές και χωρίς πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Λαμία
και ΟΦΗ πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ μετά από τα πρώτα 45 λεπτά.

Κεφαλιά του Μπαράλες μετά το κόρνερ του Επστάϊν, χωρίς δύναμη, μάζεψε εύκολα ο Στρέζος στην πρώτη αξιόλογη φάση που δημιούργησαν οι γηπεδούχοι.
Πρώτη καλή στιγμή για τους Κρητικούς, κεφαλιά του Αραβίδη στο 20ο λεπτό μετά τη σέντρα του Πλατέλλα, εύκολα μάζεψε ο Σαράνοφ που ήταν σε καλή θέση.
Κεφαλιά ξανά του Μπαράλες, εύκολα μάζεψε ο Στρέζος, χωρίς δύναμη η προσπάθεια του Αργεντινού στο 32ο λεπτό. Η μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημίχρονου ανήκε στον ΟΦΗ με τον Πλατέλλα να βγαίνει ηττημένος στο τετ α τετ με τον Σαράνοφ στο 42ο λεπτό.

Δεύτερο ημίχρονο

Γκολ ο Νεϊρα, απάντηση από τον Μπαράλες και 1-1

Οι δύο προπονητές προχώρησαν σε αλλαγές στο ξεκίνημα του ημιχρόνου με τον Ντίνα να περνά στη θέση του Αραβίδη και να έχει συμμετοχή στο γκολ του ΟΦΗ. Ο Ντίνας γύρισε δυνατά την μπάλα που έφτασε στον Πλατέλλα και γύρισε για τον Νεϊρα που με το τρίτο του γκολ στο πρωτάθλημα άνοιξε το σκορ για τους Κρητικούς στο 62ο λεπτό.

Η Λαμία στην συνέχεια είχε την κατοχή της μπάλας, έψαχνε το γκολ της ισοφάρισης χωρίς ωστόσο να απειληθεί ο Στρέζος αλλά μέχρι το 80ο λεπτό.
Ο Μαστούρ που είχε περάσει και αυτός αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο δέκα λεπτά νωρίτερα και ο Μαροκινός δικαίωσε τον Χάβο αφού κέρδισε πέναλτι από μαρκάρισμα του Νάστου. Ο Μπαράλες εκτέλεσε εύστοχα και ισοφάρισε σε 1-1.
Στο 90' ο Μπαράλες και στις καθυστερήσεις ο Επσταϊν δεν ανησύχησαν τον Στρέζο που είδε τη μπάλα να φεύγει δίπλα από τα δοκάρια του.

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου

Κίτρινες: Ποτουρίδης, Καραγκούνης Μπλάζιτς, Νεϊρα, Βάντερσον, Νάστος, Βουό

Κόκκινές:

Λαμία (Χάβος): Σαράνοφ, Σκόνδρας(60' Βασιλαντωνόπουλος), Βάντερσον, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Δημούτσος, Μπλάζιτς, Καραγκούνης(55' Καραμάνος), Επσταϊν, Μπερτόλιο(70'Μαστούρ), Μπαράλες

ΟΦΗ (Παπαδόπουλος):Στρέζος, Αργυρόπουλος, Νάστος, Βουό, Πλατέλλας, Αραβίδης(59' Ντίνας), Μιχόγεβιτς, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Νεϊρα(72' Παπαστεριανός), Ποτουρίδης
Keywords
Τυχαία Θέματα