Γκέιμπριελ: «Όσες περισσότερες εκτός έδρας νίκες μπορούμε» (video)

Ο Κένι Γκέιμπριελ, τόνισε μετά το ματς κόντρα στην Μπασκόνια, πως η ομάδα πρέπει να παλέψει όλα τα εκτός έδρας ματς που έρχονται για το πλεονέκτημα έδρας.

Αναλυτικά:

«Τις δύο τελευταίες εβδομάδες δουλέψαμε πολύ επάνω στα σουτ, στη μηχανική τους, οι συμπαίκτες μου, μου δείχνουν εμπιστοσύνη για να παίρνω τα σουτ, σήμερα τα πήρα και είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου να κερδίσει. Είναι πιο εύκολο όταν αγωνιζόμαστε στην έδρα μας, είμαστε καλύτεροι αλλά θα πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο στα εκτός έδρας ματς. Έχουμε ακόμα οκτώ παιχνίδια, εάν πάρουμε κάποιες
εκτός έδρας νίκες τότε θα τα πάμε πολύ καλά. Θα δουλέψουμε στο κενό που έχουμε τώρα, είναι ζωτικό να πάρουμε εκτός έδρας νίκες. Στο τέταρτο δεκάλεπτο κόντρα στην Μπάμπεργκ μας βγήκε η κούραση, φάγαμε πολλούς πόντους. Κάναμε πολλές προπονήσεις αυτές τις μέρες στο ένας εναντίον ενός.

Πρέπει να είμαστε πιο σκληροί σε αυτές τις καταστάσεις. Είναι δύσκολο να κερδίσεις μια ομάδα που βάζει 38 πόντους σε μια περίοδο, μόνο αν βάλεις 39 θα κερδίσεις και δεν θέλουμε να ξαναχάσουμε έτσι. Στα επόμενα ματς στόχος μας είναι μια καλύτερη εικόνα. Πρέπει να παίζουμε καλύτερη άμυνα και αν μπουν τα σουτ μπήκαν. Σαν ομάδα είμαστε καλύτεροι όταν βάζουμε τα σουτ, το θέμα είναι ότι κερδίσαμε. Όλα αυτά έχουν μικρή σημασία. Περίμενα τη στιγμή μου, την περίμενα αρκετά, σήμερα έβαλα τα σουτ».
Keywords
Τυχαία Θέματα