Αρβανίτης: «Πολύ σημαντικό τεστ για την πορεία μας»

Τα ξημερώματα (05:55) της Παρασκευής αναχωρεί για το Μαρόκο η αποστολή της εθνικής χάντμπολ των εφήβων, προκειμένου να συμμετάσχει στη 15η Μεσογειάδα, που θα διεξαχθεί στο Μαρακές από τις 12 έως τις 17 Φεβρουαρίου.

«Είναι η πρώτη αποστολή αυτής της εθνικής εκτός Ελλάδας και, όπως λένε, η αρχή είναι το ήμισυ του παντός», δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιάννης Αρβανίτης, ο οποίος εκτιμά ότι «πρόκειται για ένα σημαντικό τεστ για την πορεία
μας, σε μία διοργάνωση που αναμένεται πολύ ανταγωνιστική, βάσει των ομάδων που θα πάρουν μέρος. Ευτυχώς αυτή η ομάδα έχει πάρει σωστές βάσεις με την πολύ καλή δουλειά που έκανε ο συνάδελφος Τάσος Χατζηπαρασίδης στην ηλικιακή κατηγορία των παίδων. Δεν ξεκινάει από το μηδέν. Είναι μια ευκαιρία να δουν τα παιδιά εικόνες από παγκόσμιο χάντμπολ. Θεωρώ ότι έχουμε μία ομάδα υψηλών απαιτήσεων, με δυνατότητες».

Ο Γιάννης Αρβανίτης ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του υπογραμμίζοντας: «Η παρουσία μας στους Μεσογειακούς θα μας βοηθήσει στην προσπάθειά μας να συμμετέχουμε μελλοντικά σε μεγάλες διοργανώσεις, με πρώτο σταθμό το EURO το καλοκαίρι στη Γεωργία, και φυσικά στην προετοιμασία των αθλητών για την μετέπειτα ενσωμάτωση τους στην εθνική ανδρών, που είναι και ο μεγάλος μας στόχος».
Keywords
Τυχαία Θέματα