Γκατούζο: «Σοκαρισμένος ο Ντοναρούμα»

Την πλήρη στήριξη του προπονητή του στη Μίλαν Τζενάρο Γκατούζο θα έχει από τώρα και στο εξής ο Τζίτζιο Ντοναρούμα, όπως δήλωσε ο πρώτος μετά το πανό των οπαδών της ομάδας κατά του 18χρονου τερματοφύλακα στο ματς κυπέλλου με τη Βερόνα (3-0).

Ο Ντοναρούμα πραγματοποίησε άλλη μία καλή εμφάνιση, αλλά πριν το ξεκίνημα της αναμέτρησης ήταν δακρυσμένος και χρειάστηκε την παρηγοριά του συμπαίκτη του Λεονάρντο Μπονούτσι για να συνέλθει.

Το πανό που αναρτήθηκε
έλεγε: «Η υπομονή μας έχει τελειώσει» και αναφερόταν στα δημοσιεύματα σχετικά με την πρόθεση του μάνατζερ του νεαρού, Μίνο Ραϊόλα, για την ακύρωση του συμβολαίου του παίκτη.

«Είναι ένα 18χρονο παιδί και είναι φυσικό να σοκαριστεί και να επηρεαστεί. Προσωπικά, μπορώ μόνο να τον ευχαριστήσω για αυτό που κάνει. Για την ηλικία του είναι σίγουρα ο καλύτερος τερματοφύλακας του κόσμου αυτή τη στιγμή. Το έβλεπες στο πρόσωπό του ότι δεν ήταν χαρούμενος, αλλά εγώ ξέρω πόσο σπουδαίος είναι ως άνθρωπος και ως αθλητής», εξήγησε ο Γκατούζο στη RAI.

«Αισθάνομαι άσχημα για εκείνον και θα έχει την προστασία μου, όση μπορώ να του προσφέρω. Αν η διοίκηση λέει ότι δεν θα πουλήσουμε παίκτες, γιατί το συζητάμε; Σέβομαι τους οπαδούς, αλλά πρέπει να καταλάβουν αν ο Τζίτζιο θέλει να φύγει ή όχι. Δεν αξίζει τέτοια συμπεριφορά», υποστήριξε.
Keywords
Τυχαία Θέματα