Βάζει ψηλά τον πήχη ο Στέγκερ

Δύο νίκες περιμένει από την Ντόρτμουντ μέχρι τη χειμερινή διακοπή ο προπονητής της Πέτερ Στέγκερ, καθώς η Μπορούσια έχει μπροστά της τις αναμετρήσεις με Χόφενχαϊμ και Μπάγερν Μονάχου.

Η ομάδα της Μπουντεσλίγκα επέστρεψε στις νίκες μετά από δέκα ματς σε όλες τις διοργανώσεις, επικρατώντας της Μάιντς με 2-0. Ο πρώην τεχνικός της Κολωνίας δήλωσε ότι το αποτέλεσμα ανέβασε το ηθικό, αλλά επέμεινε ότι η ομάδα έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά της.

«Είμαστε λίγο πιο ήρεμοι μετά από τη νίκη επί της Μάιντς, αλλά το κλίμα δεν έχει αλλάξει πολύ, αφού το αποτέλεσμα δεν μπορεί
να αλλάξει τα πάντα. Ως προπονητής χρειάζομαι στήριξη και μέχρι τώρα δεν είχα και πολύ χρόνο με την ομάδα, αλλά ζήτησα από τους παίκτες μου δύο νίκες», τόνισε.

«Εχω ένα μικρό πλεονέκτημα, αφού έχω ήδη αντιμετωπίσει τη Χόφενχαϊμ φέτος, ως προπονητής της Κολωνίας. Βέβαια, σε εκείνη την περίπτωση η αντίπαλός μας ήταν που κυριάρχησε στο ματς. Είμαι αφοσιωμένος 100% στην Ντόρτμουντ και βασίζομαι πολύ στο γεγονός ότι η ομάδα είναι ενωμένη», συμπλήρωσε.
Keywords
Τυχαία Θέματα