Γκάμπριελ Μαρτινέλι: Η χρονιά της εκτόξευσης! (vid)

Ο Γκάμπριελ Μαρτινέλι είναι γεννημένος στις 18 Ιουνίου του 2021 και αγωνίζεται στην Άρσεναλ από το 2019 όταν και πήρε μεταγραφή στους λονδρέζους από την Ιτουάνο. Στα 21 του χρόνια έχει προλάβει ήδη να εκτοξεύσει την χρηματιστηριακή του αξία στα 70 εκατομμύρια ευρώ, να κερδίζει νέο συμβόλαιο με τους «κανονιέρηδες» μέχρι το 2027 και να ονειρεύεται ένα μέλλον όλο γκολ και επιτυχίες.

Τη φετινή σεζόν ήταν από τους βασικούς συντελεστές

της εξαιρετικής πορείας της Άρσεναλ στην κορυφή του πρωταθλήματος μέχρι λίγες αγωνιστικές πριν από το τέλος. Έπαιξε από την 1η ως την 36η αγωνιστική ανελλιπώς, αγωνιζόμενος κυρίως ως αριστερός εξτρέμ, ενώ όταν χρειάστηκε έπαιξε και ως φορ.

Σε αυτά τα 36 παιχνίδια σκόραρε 15 φορές όντας πρώτος σκόρερ της καλοκουρδισμένης μηχανής του Αρτέτα παρέα με τον αρχηγό της ομάδας Μάρτιν Έντεγκααρντ που είχε επίσης 15 γκολ, ενώ ο Σάκα είχε 14. Έχασε μόνο τα δύο τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος με την Νότιγχαμ Φόρεστ και τη Γουλβς λόγω ενός τραυματισμού στον αστράγαλο. Ήδη όμως έχει στρέψει το βλέμμα στην επόμενη σεζόν, στην οποία θα μπει με μεγαλύτερες εμπειρίες με σκοπό να βοηθήσει την Άρσεναλ να πετύχει αυτό που δεν πέτυχε φέτος, απέναντι στην ασύλληπτη Μάντσεστερ Σίτι.

Keywords
Τυχαία Θέματα