Γιουβέντους-Ρονάλντο συζητούν το μέλλον του Πορτογάλου

Γιουβέντους-Ρονάλντο συζητούν το μέλλον του ΠορτογάλουmkatsafaΠέμ, 03/11/2021 - 15:17

Η «Tuttosport» αναφέρει ότι το μέλλον του Πορτογάλου επιθετικού στη Γιουβέντους είναι αμφίβολο μετά από μια δύσκολη σεζόν που κινδυνεύει να χαρακτηριστεί αποτυχημένη. Ο Αντρέα Πίρλο θα συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο των «μπιανκονέρι» με απώτερο στόχο να δημιουργήσει μία νέα ομάδα που θα είναι ικανή να κερδίσει τίτλους. Το τρέχον συμβόλαιό του Κριστιάνο Ρονάλντο, εκπνέει τον Ιούνιο του 2022. Ο δημοσιογράφος

Φαμπρίτσιο Ρομάνο αναφέρει, ότι οι διοικούντες θα καθίσουν με τον βετεράνο επιθετικό και θα συζητήσουν το μέλλον του, υποδηλώνοντας ότι υπάρχει πιθανότητα να αποχωρήσει ένα χρόνο νωρίτερα ο πρώην αστέρας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ωστόσο, η Gazzetta dello Sport αναφέρει ότι ο Κριστιάνο μπορεί να μην είναι χαρούμενος, αλλά ξέρει ότι δεν είναι εύκολο να βρει ένα κλαμπ που να του εγγυάται τις ίδιες απολαβές. Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι η πιο πιθανή λύση είναι να εξαντλήσει το συμβόλαιο του μέχρι το τέλος της επόμενης σεζόν. Ωστόσο, η εφημερίδα επισημαίνει ότι η Γιουβέντους θα μπορούσε να βοηθηθεί στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού χωρίς αυτό το «βαρύ» συμβόλαιο, αλλά και ότι κανείς στο Τορίνο δεν θα ονειρευόταν να αναφερθεί ο Ρονάλντο ως βάρος.

Ο Ρονάλντο έχει φέρει εμπορικά οφέλη, αλλά έχει επίσης μειώσει τους πόρους για άλλες μεταγραφές. Η κατάσταση βέβαια έχει γίνει πιο περίπλοκη κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κοροναϊού. Υπάρχουν πολλές αμφιβολίες, αλλά ο Ρονάλντο πιθανότατα θα μείνει στη Γιουβέντους για μια ακόμη σεζόν. 

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Juventus - Ποδόσφαιρο Off Off mkatsafa Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Juventus ΙΤΑΛΙΑ Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία, η Γιουβέντους σχεδιάζει να ξαναχτίσει την ομάδα και σύντομα θα συζητήσει με τον Ρονάλντο για το μέλλον του. Article publish on Πέμ, 03/11/2021 - 15:17 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα