Γιουβέντους: Με τον Πογκμπά κόντρα στη Σπόρτινγκ

Η ιταλική ομάδα θα αντιμετωπίσει τους Πορτογάλους, για τα προημιτελικά του Europa League και ο Γάλλος μέσος είναι πλέον σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του. Ο Αλέγκρι δήλωσε πως είναι σημαντικό, που ο έμπειρος παίκτης έχει καταφέρει να βγάλει τις τελευταίες προπονήσεις, καθώς αυτό δείχνει πως βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Χαρακτηριστικά, ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε: «Ο Πολ κλήθηκε στην αποστολή, θα δούμε. Είναι σημαντικό που ολοκλήρωσε μερικές προπονήσεις με την ομάδα χωρίς να σταματήσει. Θα ήταν σημαντικό

να τον έχουμε στα καλύτερά του στο τελευταίο μέρος της σεζόν».

Στη συνέχεια, ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση: «Είναι ένα δύσκολο ματς. Είναι ένας σημαντικός προημιτελικός απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται σε θετική πορεία εδώ. Ο προπονητής της Σπόρτινγκ είναι νέος και πολύ καλός. Έφερε τον τίτλο του πρωταθλήματος πίσω στον σύλλογο μετά από 19 χρόνια. Πρέπει να κάνουμε τα πράγματα με τον σωστό τρόπο αύριο για να έχουμε ένα πλεονέκτημα για όταν πάμε στη Λισαβόνα».

Τέλος, ο Ιταλός προπονητής συμπλήρωσε: «Σαφώς θα ήταν φανταστικό να πάμε στον τελικό. Αλλά μέχρι τότε, απομένουν ακόμη τέσσερα παιχνίδια, ξεκινώντας από εντός και εκτός έδρας με τη Σπόρτινγκ. Είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για παιχνίδι σε έναν τελικό. Σκεφτόμαστε μόνο αυτό το επόμενο παιχνίδι και θα συνεχίσουμε βήμα προς βήμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα