Γιουβέντους: Κρούσμα κορωνοϊού

Γιουβέντους: Κρούσμα κορωνοϊούevlachosΔευ, 03/01/2021 - 21:59

Η είδηση έρχεται μια ημέρα πριν η Γιουβέντους υποδεχτεί την Σπέτσια για την 25η αγωνιστική της Σέριε Α, στο Γιουβέντους Στέντιουμ στο Τορίνο.

Η ομάδα βρίσκεται ήδη σε επικοινωνία με την διοργανώτρια αρχή και με τις υπεύθυνες υγειονομικές αρχές για να δει ποιόν δρόμο θα ακολουθήσει. 

 

 

Team group member

tests positive for Covid-19 (non-player).https://t.co/KY8zvRP6JC pic.twitter.com/uiN4YHw0eN — JuventusFC (@juventusfcen) March 1, 2021

 

Την ίδια ώρα ο κόουτς Αντρέα Πίρλο, αν και η ομάδα του είναι δέκα βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ίντερ (...με ματς λιγότερο), δήλωσε πως η ομάδα του είναι ακόμα ζωντανή στην μάχη για τον τίτλο. 

"Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε για το πρωτάθλημα, από το πρώτο λεπτό με την Σπέτσια πρέπει να βγούμε στο γήπεδο για να νικήσουμε. Έχουμε αναλύσει τα λάθη μας με την Βερόνα (...εκτός έδρας ισοπαλία 1-1) και πρέπει να τα αποφύγουμε. Δεν θα έλεγα ότι μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα αν δεν το πίστευα. Οι παίκτες το πιστεύουν, προπονούνται καλά, θέλουν τον τίτλο και αυτό με κάνει να αισθάνομαι καλά".

Όσον αφορά στους τραυματίες για τον αγώνα με την Σπέτσια δήλωσε πως στην καλύτερη περίπτωση ο Μοράτα μπορεί να είναι στον πάγκο, ίσως επιστρέψει ο μέσος Φατζόλι ενώ ο Άρθουρ είναι εκτός και ο ΜακΚένι κάποια στιγμή πρέπει να ξεκουραστεί.

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Juventus - Ποδόσφαιρο Off Off evlachos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Juventus ΙΤΑΛΙΑ Η Γιουβέντους ανακοίνωσε κρούσμα κορωνοϊού στον σύλλογο. Δεν είναι ποδοσφαιριστής.  Article publish on Δευ, 03/01/2021 - 21:59 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα