Γιουβέντους: Κάιο Ζόρζε είσαι εδώ;

Οι Μπιανκονέρι αγόρασαν τον 20χρονο πλέον επιθετικό από τη Σάντος το καλοκαίρι του 2021 σε μια συμφωνία αξίας περίπου 3 εκατομμυρίων ευρώ, προσθέτοντας μια συναρπαστική προοπτική στην ομάδα τους. Ο Κάιο Ζόρζε είχε προσελκύσει την προσοχή πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Βραζιλία, αλλά η Γιουβέντους κατάφερε να νικήσει τον ανταγωνισμό για την υπογραφή του.

Από την άφιξή του, ο νεαρός έχει πραγματοποιήσει μόλις 11 εμφανίσεις για τη

Γιουβέντους, παίζοντας συνολικά 124 λεπτά για τον ιταλικό σύλλογο. Γιατί λοιπόν το ταλέντο της Βραζιλίας δεν κατάφερε να επηρεάσει τη Γιουβέντους; Καταρχάς, υπέστη ρήξη τένοντα στο δεξί του γόνατο ενώ έπαιζε για την ομάδα U23 της Γιουβέντους σε έναν αγώνα εναντίον της Pro Patria τον περασμένο Φεβρουάριο. Έκτοτε έμεινε εκτός δράσης λόγω του τραυματισμού, χάνοντας 37 αγώνες.

Ευτυχώς για τον 20χρονο, τα χειρότερα είναι πίσω του και μπορεί να επιστρέψει στα γήπεδα τον επόμενο μήνα. Ο Βραζιλιάνος θα μπορούσε σταδιακά να αρχίσει να επιστρέφει στις προπονήσεις από τις 6 Δεκεμβρίου και μετά, ενισχύοντας σιγά σιγά την αγωνιστική του φυσική κατάσταση μετά από 10 μήνες στο περιθώριο. Αν και δεν θα είναι 100% σε φόρμα μέχρι τον Μάρτιο, θα του επιτρέψει επιτέλους να αρχίσει να εργάζεται ξανά στο γήπεδο μετά από τόσο καιρό.

Η Γιουβέντους τώρα πρέπει να αποφασίσει τι θα κάνει με τον 20χρονο ταλαντούχο επιθετικό. Πολλές ομάδες ενδιαφέρονται να τον πάρουν δανεικό, αλλά θα μπορούσε επίσης να παραμείνει στο περιβάλλον των μπιανκονέρι, είτε με την πρώτη ομάδα είτε με τους μικρούς μέχρι να πείσει τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι πως είναι έτοιμος να γυρίσει και να μπει στα βαθιά.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, η επιλογή για τον ατζέντη του, Τζουλιάνο Μπερτολούτσι, θα ήταν να εξασφαλίσει έναν δανεισμό στην πρώην ομάδα του Σάντος. Αλλά αν η Γιουβέντους βρει την ευκαιρία να χωρίσει οριστικά με τον Βραζιλιάνο, θα ήθελε να συζητήσει την προοπτική με τον μάνατζερ του.

Keywords
Τυχαία Θέματα