Βολφ: «Πόνεσε περισσότερο το 2021»

Ξεκάθαρος ο Τότο Βολφ σχετικά με το πρωτάθλημα της σεζόν 2021 ανάμεσα σε Μαξ Φερστάπεν και Λιούις Χάμιλτον. Ο Αυστριακός επικεφαλής της Mercedes υποστήριξε ότι η κατάληξη εκείνης της χρονιάς ήταν πιο οδυνηρή από ότι η σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε με τα πολλά προβλήματα της W13 E Perfomance.

«Δίχως αμφιβολία, η προηγούμενη σεζόν ήταν η πιο επίπονη, διότι ήμασταν πολύ δυνατοί. Ειδικά με τον τρόπο που ολοκληρώθηκε, όπου μέσα σε

δύο δευτερόλεπτα άλλαξαν όλα. Ήταν εκτός του ελέγχου μας, δεν ήταν στο χέρι μας το πώς εξελίχθηκε. Το να χαθεί ο έλεγχος ήταν κάτι που έχω να ζήσω από τότε που ήμουν έφηβος. Κατά τη δική μου αίσθηση δικαιοσύνης, αυτό που έγινε πήγαινε κόντρα στις αξίες μου», δήλωσε αρχικά ο επικεγαλής της Mercedes και στη συνέχεια πρόσθεσε στο «motorsport.com»:

«Ξέραμε από την αρχή της σεζόν πως το μονοθέσιό μας δεν θα είναι ανταγωνιστικό, οπότε δεν ήμασταν συναισθηματικά φορτισμένοι. Το καταλάβαμε όμως κι ας ήταν αργά. Ξεκινήσαμε να κάνουμε έρευνες για το που το μονοθέσιό μας, δεν ήταν καλό, και πως θα ήταν ανταγωνιστικό. Επικεντρωθήκαμε σε αυτές τις πίστες, ενώ σε άλλες όπως το Άμπου Ντάμπι, προσπαθήσαμε να περιορίσουμε το μειονέκτημά μας. Αυτό ήταν δική μας ευθύνη. Ξέραμε πως κάναμε λάθος. Ξέρουμε πως άλλες ομάδες έκαναν καλύτερη δουλειά. Όμως ξεκάθαρα αξίζαμε το πώς τελείωσε η σεζόν μας ξεκάθαρα. Πέρυσι, αυτό που έγινε στο Άμπου Ντάμπι, δεν το δημιουργήσαμε εμείς».

Keywords
Τυχαία Θέματα